Karabük Ticaret Odasından Bilgilendirme Toplantısı

Karabük Ticaret Odasından Bilgilendirme Toplantısı

Yayın: 22.02.2024 13:28
Paylaş:
A+ A-

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ve DenizYatırım’ın iş birliğinde düzenlenen “Gündemimiz Ekonomi” programı, KTSO Toplantı Salonu’nda yoğun ilgi gördü.

Programda, DenizYatırım’ın uzman isimleri, güncel ekonomik gelişmeleri ve yatırım fırsatlarını Karabüklü iş insanlarıyla paylaştı. Pazarlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Cumhur Örnek, Strateji ve Araştırma Genel Müdür Yardımcısı Orkun Gödek, Yatırım Danışmanlığı Bölüm Müdürü Barbaros Demirer, Yatırım Ürünleri Satış Bölüm Müdürü Ufuk Özdoğan, Satış ve Performans Genel Müdür Yardımcısı Hakan Durakoğlu ve Başkent 1 Özel Yatırım Merkezi Müdürü Nazan Preveze tarafından yapılan sunumlar, katılımcılar tarafından büyük ilgiyle takip edildi.

Sunumların ardından gerçekleştirilen soru-cevap bölümünde, katılımcılar merak ettikleri konularda uzmanlardan bilgi aldı.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Çapraz, program sonunda yaptığı konuşmada, Deniz Yatırım’a programa katkıları için teşekkür etti.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Çeşitli Suçlardan Aranan 14 Şüpheli Tutuklandı

Yayın: 20.05.2024 14:04
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te çeşitli suçlardan aranan 26 şüpheliden 14’ü tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ve Genel Bilgi Toplama Büro Amirliği (GBT) ekipleri, 10-17 Mayıs’ta haklarında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma yürüttü.

Bu kapsamda düzenlenen operasyonlarda 25 şüpheli yakalandı.

Şüphelilerden 12’si işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen 13 şüpheli ise tutuklandı.

Ayrıca, Yenice İlçe Emniyet Amirliği görevlilerince Atatürk Mahallesi Sanayi Sitesi civarında durumundan şüphelenilerek durdurulan 2 zanlının yapılan kimlik kontrolü ve GBT sorgulamasında üzerinde kimlik olmadığını söyleyen kişinin beyan ettiği kimlik bilgileri ile fotoğrafın uyuşmadığı tespit edildi.

Yapılan sistemsel sorgulama, ileri ve detaylı araştırma neticesinde şüphelinin 16 ayrı suç kaydı olan ve 2 ayrı suçtan 6 yıl 29 gün hapis cezası ile yakalama emri bulunan cezaevi firarisi M.D. olduğu tespit edildi.

Gözaltına alınan zanlı işlemlerinin ardından sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.