Utku Erişik Safranbolu’ya geliyor

Utku Erişik Safranbolu’ya geliyor

Yayın: 12.03.2024 14:46
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanlığı ve Safranbolu Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) birlikteliğinde düzenlenen etkinlikte, Tiyatro oyuncusu ve Yazar Utku Erişik sahne alacak. Tek kişilik gösteri, 16 Mart cumartesi günü Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde saat 20.30’da başlayacak.

Safranbolu ADD Şube Başkanı İsmet Saraçoğlu, “Ülkemizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden ayrılmadan, Onun ilke, inkılap ve devrimleri doğrultusunda ilerleyeceğiz. Tiyatro oyuncusu ve Yazar Utku Erişik, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anlattığı ‘Beni Hatırlayınız’ isimli tek kişilik tiyatro gösterisi ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi.

Tiyatro oyuncusu Utku Erişik’in, iki saatten fazla süre sahnede kaldığı iki perdelik oyun, Cumhuriyet’in nasıl ve hangi şartlarda kurulduğunu sahneye aktaracak. Tek kişilik gösteri Safranbolu’da ilk kez sahne alacak. (Esra Oğuzkağan Özkan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda bir zanlı yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 10.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un İlkadım ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ve Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir şüphelinin ikametinde uyuşturucu bulunduğu bilgisi üzerine çalışma başlattı.

İlkadım ilçesinde belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, yaptıkları aramada 350 gram sentetik uyuşturucu, 14 sentetik ecza hapı, 500 gram tütün, 600 dolu makaron ile uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirdi.

Operasyonda gözaltına alınan T.Ö. jandarmaya götürüldü.