İhlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2025 12:53 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kastamonu’da motosikletlere yönelik denetimler arttırıldı

Kastamonu’dapolis grupları tarafından 15 günde bin 343 motosiklet ve şoförü denetlendi. Yapılan tüm ihtarlara karşın kask takmadığı tespit edilen 146 şoföre süreç uygulandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü trafik gruplarınca 1-15 Nisan tarihleri ortasında yapılan kontrollerde bin 343 motosiklet ve şoförü denetlendi. Hami tertibat kullanmanın kıymetini tekraren vurgulayan trafik takımları tüm ihtarlara karşın kask takmayan 146 motosiklet şoförüne cezai süreç uygularken, 23 motosiklet trafikten men edildi.
Öte yandan, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü gruplarınca gerçekleştirilen "Araç Huzur Uygulaması" çerçevesinde ise Araç ilçesinde 157 şahıs denetim edildi, 45 araç ve şoförü denetlendi. Kontrollerde eksikliği bulunan 2 araç trafikten men edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Esra Oğuzkağan Özkan tarafından
17 Nisan, 2025 13:04 tarihinde yayınlandı
A+ A-

TOBB Karadeniz Bölgesi İstişare Toplantısı Gerçekleşti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen Karadeniz Bölgesi İstişare Toplantısı, TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya, Karadeniz Bölgesi'nde bulunan Oda ve Borsa Başkanları katıldı.

TOBB İkiz Kuleler’de yapılan toplantıda, küresel ekonomide yaşanan ticaret savaşlarının Türkiye ekonomisine etkileri masaya yatırıldı. Ayrıca, il ve ilçelerde yaşanan ekonomik sıkıntılar, iş dünyasının beklentileri ve sektörel talepler de detaylı bir şekilde değerlendirildi.

Toplantıya Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altuntepe'de katılarak, bölgedeki ekonomik durumu ve iş dünyasının ihtiyaçlarını dile getirdi. İstişare toplantısının, Karadeniz Bölgesi'ndeki ticaretin gelişmesine katkı sağlaması bekleniyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.