Çetinkaya “Benim Mahallem, Benim Şehrim 7-24 Saat Hizmete Layık”

Çetinkaya “Benim Mahallem, Benim Şehrim 7-24 Saat Hizmete Layık”

Yayın: 19.03.2024 11:13
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya Esentepe Taşkent Caddesinde katıldığı iftar programında yaptığı konuşmada  “Benim Mahallem, benim şehrim 7-24 saat hizmete layık” dedi

Yeşil Mahalle Taşkent Caddesi’nde, AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya vatandaşlarla bir araya gelerek iftar programında buluştu.

Ramazan ayının bereketini ve birlik beraberlik ruhunu pekiştirmek adına düzenlenen buluşmada, Çetinkaya, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Mahalle sakinleriyle samimi bir atmosferde geçen iftar programında, vatandaşlar da belediye başkan adayıyla fikir alışverişinde bulundu.

Konuşmasında, mahalle halkının taleplerini ve beklentilerini dikkate alacaklarını belirten Çetinkaya, Karabük’ü gerçek belediyecilikle buluşturacaklarını ve mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini vurguladı.

“Benim mahallem, benim şehrim, 7-24 saat hizmete layık”

Çetinkaya, “Şimdi bakın 15 yıl geçmiş. 15 gün değil, 15 saat değil, 15 hafta değil, 15 ay hiç değil tam 15 yıl geçmiş Esentepe ye asfalt atmak seçime 15 gün kala akla gelmiş. Benim şehrimde, benim mahallemde buna layık değil. Benim mahallem, benim şehrim, 7-24 saat hizmete layık. Ve sizlere söz veriyorum. Her dakika, her saat, hemşehrilerime, şehrime, Karabük’üme hizmet etmenin mücadelesi içerisinde olacağım.” dedi. Yeşil Mahallesi sakinleri, Çetinkaya’ya büyük ilgi gösterirken, iftar programı hem mahalle sakinlerinin bir araya gelmesine hem de adayıyla yakın temas kurma fırsatı bulmalarına olanak sağladı. Çetinkaya, Yeşil Mahallesi’nde gerçekleştirdiği iftar buluşmasıyla, vatandaşlarla olan bağlarını güçlendirerek seçim sürecindeki desteğini pekiştirdi. Yeşil Mahallesi’nde gerçekleşen iftar buluşmasına AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ve AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’ta katıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Doğu Karadeniz’den 4 ayda 9 ülkeye bal ihracatı

Anadolu Ajansı
Yayın: 17.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Doğu Karadeniz'den ocak-nisan döneminde ABD başta olmak üzere 9 ülkeye bal satıldı.

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, AA muhabirine, bölgeden 4 ayda 218 ton bal ihraç edildiğini söyledi.

Dış satımdan 894 milyon 471 bin dolar kazanç sağlandığına dikkati çeken Kalyoncu, “ABD, 462 bin 563 dolarlık ihracatla ilk sırada yer aldı. ABD'yi 198 bin 750 dolarla Almanya, 96 bin 216 dolarla Suudi Arabistan takip etti. Bölgeden söz konusu dönemde Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Umman, Azerbaycan, Belçika ile Birleşik Krallık'a da bu dönem bal satıldı.” diye konuştu.

Kalyoncu, ihracatı artırmaya yönelik çalışmaları önemsediklerini vurgulayarak, bal ihracatının, organik, coğrafi işaretli ve markalı ürün ihracatıyla daha da artırılabileceğini ifade etti.

Bal üretimi açısından bu yıl hava şartlarının iyi geçtiğini, bunun da rekolteyi artıracağını dile getiren Kalyoncu, “Türk balını dünya piyasalarında kalitesiyle marka haline getirmemiz gerekiyor. Kaliteli ve en üst ambalajlarda Türk balının üretimi için ilgili kurumların etkin denetimler yaparak, asla ödün verilmemesi önem arz ediyor.” değerlendirmesini yaptı.