blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2025 18:47 tarihinde yayınlandı

Karabük İdman Yurdu ligin en kritik maçına taraftarları davet etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Lig 3.Grup’ta Karabük’ü temsil eden Karabük Egzersiz Yurdu iç alandaki son maç için hazırlıklarını tamamladı.
Ligde kalma ismine kritik gayrete çıkacak Karabük temsilcisinde futbolcular Karabük halkını maça davet ederek kendilerine dayanak vermesini istedi.
TFF 3.Lig 3. Küme 29.hafta çabasında pazar günü meskeninde oynayacağı Efeler 09 Spor Futbol Kulübü müsabakası öncesi Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda gerçekleşen son idmanda futbolcular Karabük halkına davette bulundu.
Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda pazar günü saat 15.00’te oynanacak Efeler 09 Spor FK müsabakası için mesken sahibi grup biletlerin 1 TL olduğunu duyurdu.
Karabük Egzersiz Yurdu’nun kalecisi Ahmet Burgaz bu maçın hem ekip hem de kent için çok değerli olduğunu belirterek, "Herkesin takviyesini bekliyoruz. Taraftarlarımız sahiden tribünleri doldurmaya biz de sahanın içinde elimizden ne gelirse yapıp bu takımı ligde tutmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.
Kaleci Burgaz, geçen hafta büyük bir kenetlenme olduğunun altını çizerek, Çok hoş atmosfer vardı. Bu maç için de herkes gelsin. Pazar günü zati herkesin boş günü. Gelsinler stadı doldursunlar. Bize işte birinci düdükten son düdüğe kadar takviye versinler. Onlar tribünde biz de sahanın içinde artık savaşmak için her şeyi yapacağız. Elimizden gelen her şeyi yapacağız" halinde konuştu.
Karabük Antrenman Yurdu futbolcularından Sefa Aksoy bu maçın telafisi olmadığını belirterek, "A’dan Z’ye küçükten büyüğe herkesi maça bekliyoruz. Dönem uzunluğu çok yanılgılarımız olmuştur. Yanlışlarımız olmuştur lakin hiçbir vakit gayretten ödün vermemeye çalıştık. Her şeye karşın buraya kadar getirdik. Umarım bu kent de bizim ardımızda olur. Çok az kaldı. Biz de çok heyecanlıyız" sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2025 02:42 tarihinde yayınlandı

Yüksek sesten durduruldu, ehliyetine el konuldu

Bartın’da yüksek sesle müzik dinlediği ihbarı üzerine durdurulan bir arabanın şoförüne para cezası kesildi. Ceza puanı dolan şoförün ehliyetine 2 ay müddet ile el konuldu.
Şadırvan Caddesi’nde yüksek sesle seyreden E.K. yönetimindeki 67 ABK 468 plakalı araba, vatandaşların ihbarı üzerine bölgede bulunan bekçiler tarafından aracı durduruldu. Olay yerine çağrılan trafik polisleri, şoföre yüksek ses ve standart dışı air süspansiyon üzere nedenlerden para cezası kesti. Kesilen cezaların akabinde şahsın 100 ceza puanını aşması nedeniyle şoför evrakına 2 aylığına el konuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin