ALGI BELEDİYECİLİĞİ BİTECEK !

ALGI BELEDİYECİLİĞİ BİTECEK !

Yayın: 20.03.2024 16:01
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı M. Yasin Aydın, satışına başlanan halk ekmek ile ilgili açıklamada bulundu.

İlçe Başkanı Aydın açıklamasında: “Seçime 10 gün kala mı? Aklınıza geldi!
Ak parti Safranbolu ilçe başkanı Yasin Aydın, Safranbolu belediyesi tarafından dün satışa başlanan halk ekmek ile ilgili açıklama yaptı.
Seçimlere 10 gün kala halk ekmek satmaya başlayan Safranbolu Belediyesi’nin bu uygulamasına tepki göstererek 5 yıldır neredeydiniz, dedi.
AK parti ilçe başkanı Yasin Aydın;
” Seçimlere artık sayılı günler kaldı. Bütün partilerin siyasi çalışmalarına elbette saygı duyuyoruz. Mevcut belediye başkanı ve adayı Elif Köse’nin 2019 da halkın yararına olacağını tespit ettiği projelerine teşekkür ettim. Ancak kendisinin bu projelerin ihtiyaç olduğunu tespit etmekle kaldığını projeleri hayata geçirmek üzere bir adım atmadığını da belirttim. Şimdi de halk ekmek Safranbolu da olması lazım, buna hiç bir şekilde karşı bir şey söyleyecek kimse yok. Şimdi bu teşekkür kısmını kesip tekrar yayınlamazlar diye düşünüyorum. Ancak seçime 10 gün kala bir büfe koyup Kıranköy’e insanların gözünü boyamaya çalışmak siyasi bir kurnazlıktır. Safranbolu Belediyesi’nin halk ekmek fırını yok. Şimdi ekmeği 4 liradan pideyi 8 liradan satıyorlar. Bu fiyatlara nerden temin ediyorlar. Halka bunu açıklasınlar. Safranbolu halk ekmek fabrikasını biz belediyeyi kazandığımızda hizmete en kısa zamanda geçireceğiz. Bu hizmetin reklamı bile olmayacak” dedi. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da 19 Mayıs Yarı Maratonu yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlatmak için 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 105. yılı dolayısıyla düzenlenen 19 Mayıs Yarı Maratonu yapıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarı maraton için sporcular, Fuar Caddesi'nde toplandı.

Cadde üzerinde oluşturulan parkurda gerçekleştirilen yarı maratona, 18-70 yaş arasında 200 sporcu katıldı.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'ın işaretiyle başlayan yarışmada, sporcular dereceye girmek için mücadele etti.

Sporcular, 21 kilometrelik parkurda Fuar Caddesi, Batı Park, Atakum Golf Kulübü, 19 Mayıs Üniversitesi Olimpik Yüzme Havuzu güzergahından tekrar başlangıç noktasına döndü.

Yarı maratonu erkeklerde Kenyalı James Kipgoei Kipcotech, kadınlarda aynı ülkeden Elida Jelimo Korir birinci tamamladı.