Fenerhbahçe’nin Tarihi Kongresi Bugün Gerçekleşecek

Fenerhbahçe’nin Tarihi Kongresi Bugün Gerçekleşecek

Yayın: 02.04.2024 10:50
Paylaş:
A+ A-

Fenerbahçe‘de bugün olağanüstü genel kurul heyecanı yaşanıyor. Kongre üyeleri, Süper Kupa finaline çıkmama ve ligden çekilme gibi önemli konularda yetki verecek ve görüşlerini sunacaklar. Bu kritik kongre sonrasında Fenerbahçe’nin Türk futbolundaki geleceği belirginleşecek.

Sarı-lacivertli kulüpte heyecan dorukta. Oyuncuların da tüm cephelerde mücadele etmek istediklerini ilettiği belirtiliyor. Başkan Ali Koç ve yöneticiler, takımı ziyaret ederek kongre öncesinde fikirlerini aldılar. Koç, alınması beklenen kararları anlatırken, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci gibi oyuncuların da düşüncelerini aldığı ifade edildi.

Trabzonspor deplasmanlarına gitmeme ve ligden çekilme gibi olasılıkların tartışıldığı bu süreçte, sarı-lacivertli yönetimin Trabzonspor maçı için ceza gelirse TFF’yi FIFA’ya şikayet etme planı yaptığı bildiriliyor.

Başkan Ali Koç’un camianın nabzını yokladığı ve alınacak kararlarla ilgili etraflıca bir çalışma içinde olduğu belirtiliyor. Sarı-lacivertli yönetimin, olası bir aksiyon olarak 7 Nisan’daki Süper Kupa maçına çıkmamayı düşündüğü ileri sürülüyor.

Toplantının Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 17.00’de başlayacağı açıklanırken, 20 binden fazla katılım bekleniyor. Salt çoğunluğun sağlanamaması durumunda toplantının 9 Nisan’a kalabileceği belirtiliyor. Fenerbahçe’nin tartışacağı konularla ilgili alınacak kararların, futbol kamuoyunu doğrudan etkileyeceği vurgulanıyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ankutsan Adana’da yeni fabrikasının üretim rekorunu kutladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 08:36
Paylaş:
A+ A-

ADANA (AA) – Oluklu mukavva sektöründe faaliyet gösteren Ankutsan, Adana'daki yeni fabrikası PM2'nin günlük 768 ton kağıt olarak gerçekleşen kendi üretim rekorunu kutladı.

Ankutsan'ın Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yıllık 300 bin ton kapasiteli yeni fabrikası, firmanın tam entegre bir yapıya ulaşma hedefinde önemli bir kilometre taşı oldu.

Hem operasyon hem de yazılım altyapıları açısından Ankutsan’ın genel üretim süreçleriyle yüzde 100 entegre çalışacak şekilde tasarlanan yeni fabrikada, hizmete girdiğinden bu yana günlük 768 ton olarak gerçekleşen kendi üretim rekoru kırıldı.

Ankutsan Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Kesgi, fabrikanın hizmete girmesi ve günlük üretim rekorunu kırması dolayısıyla fabrikanın inşasında emeği geçen tedarikçi ve çalışanlarla bir araya geldi.

Kesgi, burada yaptığı konuşmada, fabrikanın 3 yıl önce kendilerinin bir hayali olduğunu söyledi.

Bu hayali nasıl gerçekleştireceklerine dair firma olarak kendi içlerinde fikir alışverişleri yapmalarının ardından uygun makine bularak fabrikayı kurmaya başladıklarını anlatan Kesgi, büyük zorluklara rağmen bu zorlu işin altından kalktıklarını belirtti.

Şu an fabrikanın günlük 768 tonla rekor kırdığını ifade eden Kesgi, “Bu fabrika aslında her şeyin ilkinin yaşandığı, her şeyin ilkini yaptığımız, bizi de gururlandıran çok müthiş bir fabrika oldu. İnşallah hedefimiz günlük 1000 tonu yapacağız. Yıllık 250-300 bin ton gibi bir hedefimiz var.” dedi.

Kesgi, Adana’daki tesislerinin birçok tedarikçisinin yine kentten olduğuna dikkati çekti.

Konuşmasının ardından Kesgi, katılımcılara emeklerinden dolayı plaket verdi.

– Yeni fabrika PM2

Ankutsan'ın yeni fabrikası PM2, tükettiği ham maddenin tamamını üretebilme vizyonunun bir parçası olarak hayata geçirildi.

Geri dönüşümü merkezine alan ve yeni teknolojilerle donatılan fabrika, su ve elektrik tüketimini minimize edecek sistemlerle donatıldı. Ayrıca, çatı güneş enerji sistemi ve buhar türbini gibi yenilikçi enerji çözümleriyle kendi enerjisini üretme kapasitesine sahip.