Karabük’te Vali Yavuz, Ramazan Bayramı öncesi trafik denetimlerini arttırdı

Karabük’te Vali Yavuz, Ramazan Bayramı öncesi trafik denetimlerini arttırdı

Yayın: 07.04.2024 15:08 |Güncelleme: 08.04.2024 13:15
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te, Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesinde trafik denetimlerini sözlü ve yazılı uyarılarla gerçekleştirmeye başladı.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi kent genelinde trafiğin yoğun olduğu yollarda denetimlerine devam ediyor. Bu denetimlere bugün Karabük Valisi Mustafa Yavuz’da katıldı. Yolculuk yapan sürücü ve yakınlarıyla konuşarak, onlarla içecek ve broşürler paylaşan Vali Yavuz, bazı uyarılarda bulundu: “Sevdiklerinize sağlıkla ve sıhhatle kavuşmak için aşırı hızdan kaçınıyoruz. Emniyet kemerlerini takıyoruz. Hatalı sollama yapmıyoruz. Takip mesafesine uyuyoruz. Kurallara uyuyoruz.” Ardından da vatandaşların bayramlarını içtenlikle kutladı. Denetimlerin bayram süresince devam edeceği bildirildi. (Esra Oğuzkağan Özkan)

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Türkiye’nin Dört Bir Yanından Gelen Aileler, Safranbolu’yu Gezdi

Yayın: 17.05.2024 14:39
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu’da bugün düzenlenen 35’inci dönem Jandarma Uzman Erbaş Komando temel kursu kapanış töreni, duygusal anlara sahne oldu. Türkiye’nin dört bir yanındaki aileler, evlatlarının başarılarına tanık olmak için Safranbolu’ya geldi. Tören sırasında gözlerdeki gurur ve mutluluğu görmek mümkündü.

Safranbolu esnafı da bu özel günde kalabalık aileleri coşkuyla karşıladı. Esnaflar, Türkiye’nin farklı illerinden gelen ailelerin ve çiçeği burnunda uzmanların, çarşıya getirdikleri hareketliliğine ve canlılığına tanık oldu.

Bu anlamlı tören, hem ailelerin hem de Safranbolu esnafının yüzlerini güldürdü.

Tarihi çarşıda hasret gideren aileler, Safranbolu’da unutulmaz bir gün yaşamış oldu. (Esra Oğuzkağan Özkan)