Karabük’te Vali Yavuz, Ramazan Bayramı öncesi trafik denetimlerini arttırdı

Karabük’te Vali Yavuz, Ramazan Bayramı öncesi trafik denetimlerini arttırdı

Yayın: 07.04.2024 15:08 |Güncelleme: 08.04.2024 13:15
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te, Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesinde trafik denetimlerini sözlü ve yazılı uyarılarla gerçekleştirmeye başladı.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi kent genelinde trafiğin yoğun olduğu yollarda denetimlerine devam ediyor. Bu denetimlere bugün Karabük Valisi Mustafa Yavuz’da katıldı. Yolculuk yapan sürücü ve yakınlarıyla konuşarak, onlarla içecek ve broşürler paylaşan Vali Yavuz, bazı uyarılarda bulundu: “Sevdiklerinize sağlıkla ve sıhhatle kavuşmak için aşırı hızdan kaçınıyoruz. Emniyet kemerlerini takıyoruz. Hatalı sollama yapmıyoruz. Takip mesafesine uyuyoruz. Kurallara uyuyoruz.” Ardından da vatandaşların bayramlarını içtenlikle kutladı. Denetimlerin bayram süresince devam edeceği bildirildi. (Esra Oğuzkağan Özkan)

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor, Samsunspor maçı hazırlıklarına başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında 4 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Yılport Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, dinamik ısınma çalışmasıyla başladı. 5'e 2 ile pas çalışmasıyla devam eden idman, geniş alan oyun çalışmasıyla tamamlandı.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.