Futbol Alt Yapı Seçmeleri Başladı

Futbol Alt Yapı Seçmeleri Başladı

Yayın: 14.06.2017 00:06
Paylaş:
A+ A-

Kardemir Karabükspor Kulübü futbol alt yapı seçmeleri, Hikmet Ferudun Tankut Tesisleri Çamlık Sahası’nda 14 yaş grubunda gerçekleştirilen seçmelerle başladı.

Seçmelere katılan öğrenciler, alt yapı antrenörleri yönetiminde 2 X 20 dakika olmak üzere toplam 40 dakika çift kale maç yapmaktadırlar. Seçmeler sonucunda belirlenecek sporcular Kardemir Karabükspor Kulübü yaş grubu takımlarında mücadele edeceklerdir.

Yorumlar

  1. erkan yamuktu

    17 yaş seçmeler ne zaman başlar
    tesekurler

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

AK Parti milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç, Hıdırellez şenliklerine katıldı

Yayın: 07.05.2024 14:59
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Eskipazar ve Safranbolu ilçelerinde düzenlenen Hıdırellez şenliklerine katıldı.

AK Parti’den yapılan açıklamada, Karabük ve ilçelerinde baharın ve bereketin müjdecisi Hıdırellez’in düzenlenen şenliklerle kutlandığı belirtildi.

Şenliklere parti olarak katılım sağlandığı aktarılan açıklamada, “AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, il ve ilçe teşkilatlarımızın da eşlik ettiği milletvekillerimiz Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Eskipazar ilçesi Doğancılar ile Safranbolu ilçesi Karapınar, Gayza ve Tokatlı köylerinde düzenlenen Hıdırellez şenliklerine katıldı. Baharın ve bereketin müjdecisi Hıdırellez’in huzur, barış, sağlık ve bolluk getirmesini diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.