Göz altı çukurlarına dikkat

Göz altı çukurlarına dikkat

Yayın: 17.06.2017 00:08
Paylaş:
A+ A-

Medikal Estetik Ve Güzellik Uzmanı Güler Yıldırım, göz altı çukurlarına dikkat çekerek, dolgu enjeksiyon konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Yıldırım, “Hyaluronic acid insan vücudunda normal olarak bol miktarda bulunan bir madde olduğu için kullanımları oldukça güvenilirdir. Dudak kalınlaştırma ve yüzdeki derin çizgilerin giderilmesi için uygulanır. Tüm uygulamalarda önceliğimiz güvenliktir. Bu sebeple her dolgu ürününü kullanmıyoruz. Kullandığımız ürünler, yıllar içinde kalitelerini kanıtlamış, sorunsuz ürünlerdir” dedi.

Dolgu uygulamaları ve botulinum toksin enjeksiyonları özellikle ilgilendikleri ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip ettikleri uygulamalar olduğunu dile getiren Yıldırım, “Hyaluronik asit içerikli dolgular yanında Poly-L laktik asit içerikli güvenilir dolguları da kullanıyoruz. Kliniğimizde genellikle yapılan uygulamalar nasolabial oluklara, yanaklara, gözaltı çukurlarına dolgu ile hacim katmak ve dudak dolgunlaştırmadır. Poly-L laktik asit içeren dolguları genellikle yanak, çene konturu gibi geniş alanları dolgunlaştırmak için kullanıyoruz. Dudak dolgusu Dudak dolgunlaştırma için kaliteli hyaluronik asit içeren dolguların dudak için özel hazırlanmış formlarını kullanıyoruz. Bu formlar genellikle KISS yada LIPS gibi önadlarla kullanıma sunuluyor ve dudak gibi çok aktif bölgeler için özel üretiliyor. Bu dolgular, dudakların hareketli yapısına dirençli ve kolay erimeyecek formülasyonla üretilmektedir. Bu yüzden kliniğimizde dudak kalınlaştırmada en iyi sonucu alabilmek için özellikle bu dolgu formlarını tercih ediyoruz” dedi.

Yıldırım, dudak kalınlaştırmayı 2 aşamalı özel bir anestezi ile yaptıklarından hastaların hiç bir ağrı, yada acı hissetmediğini belirterek, “Hastanın ağrı duymaması sonucu, dolgu enjeksiyonu son derece konforlu yapılır. Dudağa dolgu uygulamasını sistematik bir teknikle, tamamen simetri korunacak şekilde ve eğer dudaklarda asimetri varsa bu asimetriyi düzeltecek şekilde yapıyoruz” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor, Karadeniz derbisinde Trabzonspor’u konuk edecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında yarın sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Ligde çıktığı 34 karşılaşmada 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 15 mağlubiyet sonucunda 39 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekip, Karadeniz derbisinde Trabzonspor'u yenerek küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

Samsun ekibinde sakatlığı bulunan Lubomir Satka ile kart cezalıları Moryke Fofana ve Landry Dimata, Trabzonspor maçında kadroda yer alamayacak.

Ligin ilk devresinde iki takım arasında oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 2-1 kazanmıştı.