Gece Üretim Yapan İşyerlerine Denetim

Gece Üretim Yapan İşyerlerine Denetim

Yayın: 22.06.2017 00:32
Paylaş:
A+ A-

Karabük Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü koordinasyonunda, Şube Müdürü Fatoş Şahin’in de katılımıyla, Ramazan ayı ve yaklaşan Bayram sebebiyle gece üretimi yapan iş yerlerine denetimler yapıldı.

İftar vaktinden sonra başlanan denetimler, Kolluk Kuvvetlerinin eşliğinde, sahur vaktine kadar devam ederken, özellikle şerbetli tatlı üretimi yapan Merkez ve Safranbolu ilçelerindeki iş yerlerine yapılan denetimlerde 5996 Sayılı Kanun çerçevesinde uygun bulunmayan bir işletmeye idari para cezası uygulandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’da patronunu bıçak ve kazmayla yaralayan şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 16:36
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde patronunu bıçak ve kazmayla yaralayan şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İnebolu Otobüs Terminali'nde çalıştığı iş yerinin sahibi Niyazi G'yi yaralayan E.B'nin, emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla salıverildi.

İnebolu Otobüs Terminali'nde 30 Nisan'da, taksi şoförlüğü yapan ve aynı zamanda kafe işleten Niyazi G. ile çalışanı E.B. arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.B, Niyazi G'yi bıçak ve kazmayla yaralamıştı. Şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.