Gece Üretim Yapan İşyerlerine Denetim

Gece Üretim Yapan İşyerlerine Denetim

Yayın: 22.06.2017 00:32
Paylaş:
A+ A-

Karabük Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü koordinasyonunda, Şube Müdürü Fatoş Şahin’in de katılımıyla, Ramazan ayı ve yaklaşan Bayram sebebiyle gece üretimi yapan iş yerlerine denetimler yapıldı.

İftar vaktinden sonra başlanan denetimler, Kolluk Kuvvetlerinin eşliğinde, sahur vaktine kadar devam ederken, özellikle şerbetli tatlı üretimi yapan Merkez ve Safranbolu ilçelerindeki iş yerlerine yapılan denetimlerde 5996 Sayılı Kanun çerçevesinde uygun bulunmayan bir işletmeye idari para cezası uygulandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eflani’de “Orman Benim” kampanyası düzenlendi

Yayın: 03.05.2024 13:56
Paylaş:
A+ A-

Tarım ve Orman Bakanlığınca orman yangınlarının önlenmesi ve toplumsal farkındalık oluşturulması amacıyla Eflani ilçesinde, “Orman Benim” etkinliği düzenlendi.

Bostancılar Göleti’nde gerçekleştirilen etkinliğe, Belediye Başkanı Hüsnü Akın, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ekin Şenol, Eflani Orman İşletme Müdürü Bilal Eyüboğlu ile öğrenciler katıldı.

Etkinlikte, çevredeki çöpler topladı ve yabani otlar temizlendi.

Daha sonra Eyüboğlu, öğrencilere ormanın önemi, orman yangınlarının çıkış sebepleri ve çevre temizliği konusunda bilgi verdi.