Karabük İdman Yurdu Başkanı Adem Aydım’dan Sezon Sonu Mesajı

Berkay Doğan
Yayın: 27.05.2024 11:54
A+ A-

Karabük İdman Yurdu Başkanı Adem Aydım, 2023-2024 futbol sezonunun tamamlanmasının ardından bir teşekkür mesajı yayınladı. Aydım, kulüp idari çalışanlarından futbolculara kadar herkesin emeğine değindi ve yeni sezon planlarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Futbolcuların Alacakları Ödeniyor

Sezonun bitimiyle birlikte önceliklerinin futbolcu alacaklarını ödemek olduğunu belirten Aydım, bu ödemelerin çoğunluğunu tamamladıklarını ve kalan ödemelerin de devam ettiğini söyledi.

Yeni Sezon Planları

Yeni sezon için planlamalarına başladıklarını belirten Aydım, vekiller, belediye başkanı ve sendika başkanı ile istişareler yaptıklarını ifade etti. Takımın şehir için bir marka olduğunu vurgulayan Aydım, bu markayı yüceltecek kişilerin yine şehirdeki iş insanları ve renkli simalar olduğunu belirtti. Güçlü bir yönetim kurma çabasında olduklarını söyleyen Aydım, teknik ekip ve futbolcu yapılanmasına güçlü bir yönetimle odaklanacaklarını açıkladı. Ancak, şu an için bir oluşum anlaşması imzalamayı planlamadıklarını belirtti.

Dersler ve Teşekkürler

Her geçen günün farklı dersler verdiğini ve öğrettiğini söyleyen Aydım, birlik ve beraberlik içinde oldukları sürece şehrin ve takımın daha iyi yerlere geleceğini vurguladı. Kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini belirten Aydım, destek veren herkese teşekkür etti.

2023-2024 Sezonu Başarıyla Tamamlandı

2023-2024 futbol sezonunu tamamladıklarını belirten Aydım, Karabük şehrinin gelecek sezon profesyonel liglerde temsil edileceği müjdesini verdi. Bu yolda kendilerine maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm dost ve taraftarlara teşekkür etti.

Sezonun Heyecanı ve Teşekkürler

Sezon boyunca yaşadıkları duyguları paylaşan Aydım, zaman zaman üzüldüklerini, sevindiklerini ve adrenalin dolu anlar yaşadıklarını söyledi. Bu heyecanı yaşatan eski hocaları Zafer Ulusal, ardından gelen Polat Çetin ve sezonu tamamlayan Metin İlhan’a ve ekiplere teşekkür etti.

Futbolculara Teşekkür

Formaları için ter döken, gerektiğinde kan akıtan, sakatlanan, şehri benimseyen ve kabul eden hem öz Karabüklü evlatlarına hem de dışarıdan gelen futbolcu kardeşlerine teşekkür eden Aydım, emeklerinden dolayı minnettar olduğunu belirtti.

Adem Aydım’ın mesajı, Karabük İdman Yurdu’nun birlik ve beraberlik içinde daha iyi yerlere geleceğine olan inancı ve şehre olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

MediaMarkt, “Dijital İkiz” projesiyle fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdı

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.09.2024 20:52
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, “Dijital İkiz” projesi kapsamında, tüketicilerine sunduğu fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, MediaMarkt'ın TechArena konsept mağazasının Sanal Gerçeklik platformu Spatial.io üzerinde oluşturulan, cep telefonu, tablet, bilgisayar ve VR gözlüklerden ziyaret edilebilen Dijital İkizi, bu kez MediaMarkt mağazalarında konumlandırılan VR alanları üzerinden 3D internet ortamında deneyimlenebilecek. Tüketiciler Metaverse evrenindeki mağazada sanal tura çıkabilecek ve beğendikleri ürünleri satın alabilecek.

MediaMarkt'ın tüketicilere fiziki dünya alışveriş deneyiminin etkileşimli ve ileri teknoloji odaklı bir versiyonunu sanal gerçeklik ortamında sunmak amacıyla başlattığı Dijital İkiz projesi, fiziksel engelleri ortadan kaldıran VR deneyimiyle tüketicilere alternatif, etkileşimli ve eğlence dolu bir gezinti ve alışveriş deneyimi sunuyor.

MediaMarkt'ın İstanbul, İzmir ve Ankara'da bulunan mağazalarını ziyaret eden tüketiciler, bu mağazalarda konumlandırılan özel deneyim alanlarındaki VR gözlüklerini kullanarak Tech Arena mağazasının olanaklarını, ürün ve marka çeşitliliğini bulundukları yerden keşfedebilecek.

Tüketicilerin son teknoloji ürünleri Metaverse evreninin büyüleyici ortamında farklı bir bakış açısından inceleyerek deneyimleyebilecekleri VR deneyim alanları eylül itibarıyla tüketicilerin deneyimine sunulacak ve 2025'in ocak ayına kadar MediaMarkt'ın İstanbul Marmara Park Tech Arena, İzmir Optimum ve Ankara Kentpark mağazalarında ziyaret edilebilecek.