Kesik Baş Cinayetinde Karabüklü Seyyar Satıcı’nın Kamera Görüntüleri Ortaya Çıktı

Haber Merkezi
Yayın: 31.05.2024 16:53
A+ A-

İstanbul Pendik’te dört ayrı çöp konteynerinde parçalanmış cesedi bulunan, 79 yaşındaki Nihat Salih cinayeti ile ilgili şok edici detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Cinayetle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 39 yaşındaki seyyar satıcı Bilal D.’nin görüntüleri ortaya çıktı.

İki gündür ülke basınında yer bulan kesik baş cinayetinde gelişme yaşandı. Çöpten plastik eşya toplayan bir kadın tarafından bulunmasıyla ortaya çıkan vahşet, kamera görüntülerinde Bilal D.’nin beyaz kovayı çöpe boşalttığını ve daha sonra yeşillik alana attığını gösteriyor. Bilal D. ifadesinde olayla ilgisinin olmadığını iddia ederken, yapılan araştırmalarda öldürülen Nihat Salih’in parçalanmış cesedine ait kafasının bulunduğu beyaz kovayı boşalttığı çöp konteynerinde tespit edildi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen derinlemesine soruşturma ise devam ediyor. Karabük Cumayanı Köyü’nden olduğu ifade edilen Bilal D.ise, olayla hiçbir ilgisinin olmadığını, işe giderken kovayı yolda bulup konteynere attığını ileri sürdü. Bilal D.’nin evinde cinayetle ilgili araştırmalar devam ediyor.

Sosyal medyada Karabük’ün isminin son zamanlarda kötü olarak anılmasına bir yenisinin daha eklenmesi, birçok Karabüklü tarafından kınandı. Birçok Karabüklü, şehirlerinin itibarının zedelenmesine tepki gösterdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

MediaMarkt, “Dijital İkiz” projesiyle fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdı

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.09.2024 20:52
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, “Dijital İkiz” projesi kapsamında, tüketicilerine sunduğu fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, MediaMarkt'ın TechArena konsept mağazasının Sanal Gerçeklik platformu Spatial.io üzerinde oluşturulan, cep telefonu, tablet, bilgisayar ve VR gözlüklerden ziyaret edilebilen Dijital İkizi, bu kez MediaMarkt mağazalarında konumlandırılan VR alanları üzerinden 3D internet ortamında deneyimlenebilecek. Tüketiciler Metaverse evrenindeki mağazada sanal tura çıkabilecek ve beğendikleri ürünleri satın alabilecek.

MediaMarkt'ın tüketicilere fiziki dünya alışveriş deneyiminin etkileşimli ve ileri teknoloji odaklı bir versiyonunu sanal gerçeklik ortamında sunmak amacıyla başlattığı Dijital İkiz projesi, fiziksel engelleri ortadan kaldıran VR deneyimiyle tüketicilere alternatif, etkileşimli ve eğlence dolu bir gezinti ve alışveriş deneyimi sunuyor.

MediaMarkt'ın İstanbul, İzmir ve Ankara'da bulunan mağazalarını ziyaret eden tüketiciler, bu mağazalarda konumlandırılan özel deneyim alanlarındaki VR gözlüklerini kullanarak Tech Arena mağazasının olanaklarını, ürün ve marka çeşitliliğini bulundukları yerden keşfedebilecek.

Tüketicilerin son teknoloji ürünleri Metaverse evreninin büyüleyici ortamında farklı bir bakış açısından inceleyerek deneyimleyebilecekleri VR deneyim alanları eylül itibarıyla tüketicilerin deneyimine sunulacak ve 2025'in ocak ayına kadar MediaMarkt'ın İstanbul Marmara Park Tech Arena, İzmir Optimum ve Ankara Kentpark mağazalarında ziyaret edilebilecek.