Başkan Özkan Çetinkaya İnönü Caddesi’nde Açılışa Katıldı

Başkan Özkan Çetinkaya İnönü Caddesi’nde Açılışa Katıldı

Yayın: 07.06.2024 16:25
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Civek Ticaret yapı ve inşaat malzemeleri firmasının İnönü (Ankara) Caddesi’ndeki 2. şubesinin açılışına katıldı. Açılışa Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Çetinkaya, yaptığı konuşmada, “İnönü (Ankara) Caddesi’nde 2. şubesini hizmete açan Civek Ticaret yapı ve inşaat malzemeleri firmasının şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, Allah’tan bol kazançlar temenni ediyorum” dedi.

Tören, yapılan duanın ardından Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt tarafından açılış kurdelesinin kesilmesiyle sona erdi. Böylece, Civek Ticaret yapı ve inşaat malzemeleri firmasının 2. şubesi resmen hizmete girmiş oldu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bahçeli’den, UEFA’nın soruşturma açmasına tepki

Yayın: 03.07.2024 15:49
Paylaş:
A+ A-

Bahçeli’den, UEFA’nın milli futbolcu Merih Demiral hakkındaki disiplin soruşturmasına tepki

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Her zeminde ülkemizin önünü kesmek, iç huzur ve barış ortamımızı bulandırmak isteyen fırsat düşkünlerinin tahrik ve tacizlerine kapılmamak ortak sorumluluğumuzdur.” ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, UEFA’nın, milli futbolcu Merih Demiral hakkında disiplin soruşturması açmasına ilişkin, “Her zeminde ülkemizin önünü kesmek, iç huzur ve barış ortamımızı bulandırmak isteyen fırsat düşkünlerinin tahrik ve tacizlerine kapılmamak ortak sorumluluğumuzdur.” ifadesini kullandı.

Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Dün akşam attığı gol ve oynadığı futbolla milletimizin takdirini ve haklı övgüsünü kazanan Merih Demiral evladımızın gol sevincini ‘bozkurt’ işaretiyle paylaşması, anlaşılan içimizde ve dışımızda pek çok hastalıklı çevreyi rahatsız etmiş, bu suretle farklı arayış ve açıklamaların bahanesi olmuştur.” değerlendirmesinde bulundu.

Türk ve Türkiye husumeti aşikar olan dahili odakların yanı sıra UEFA’nın da bu şer kervana iştirakinin son derece yanlı ve yanlış olduğunu belirten Bahçeli, şunları kaydetti:

“Merih evladımızın fileleri havalandırmasını müteakiben yaptığı ‘bozkurt’ işareti Türk milletinin dünyaya mesajı olup, UEFA’nın bu kapsamda soruşturma başlatması hem maksatlı hem de son günlerde tehlikeli şekilde mesafe alan zincirleme provokasyonların bir ara istasyonudur.

UEFA’nın başlattığı soruşturmayı kınamakla birlikte sahadaki mücadelemizin masa başında heder edilmemesi için herkesin, her insanımızın sağduyulu ve soğukkanlı davranması milli bir zarurettir. Her zeminde ülkemizin önünü kesmek, iç huzur ve barış ortamımızı bulandırmak isteyen fırsat düşkünlerinin tahrik ve tacizlerine kapılmamak ortak sorumluluğumuzdur.”