Samsun’da huzur ve güvenlik toplantısı gerçekleştirildi

Samsun’da huzur ve güvenlik toplantısı gerçekleştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.06.2024 08:00
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da huzur ve güvenlik toplantısı, Vali Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleştirildi.

Samsun Valiliğinin sosyal medya hesabında yapılan paylaşıma göre, toplantıya Vali Tavlı'nın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ile İstihbarat, Asayiş, Narkotik ve KOM birim amirleri katıldı.

Tavlı, “Samsun, sokaklarıyla, sahiliyle huzurlu ve güvenli bir şehir. Bu huzur ve güven ortamının devamını sağlamak için narkotik suçlarla, organize suç örgütleriyle, aranan şahıslar ve her türlü suç odaklarıyla mücadelemiz azim ve kararlılıkla etkin ve koordineli şekilde devam etmektedir. Suç işleyen, araması olan ve vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini tehdit eden hiç kimsenin sokaklarda rahat rahat dolaşmasına izin vermeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

​​​​​​​

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bengü & Berke Can Sarıoğlu dünya evine girdi

Yayın: 02.07.2024 16:24
Paylaş:
A+ A-

Karabüklü tanınmış iş ve cemiyet adamlarından Mustafa Sarıoğlu’nun oğlu Berke Can hayatını Akın ailesinin kızı Bengü ile birleştirdi.

Safranbolu Navsaklar köyü Anzelha Garden düğün salonunda gerçekleştirilen tören siyaset, iş ve cemiyet dünyasından birçok ismi bir araya getirdi.

Rüya gibi bir düğün ile dünya evine giren Bengü-Berke    Can Sarıoğlu çifti davetlilerle tek tek ilgilenirken nikah merasimi ile bir ömür birlikte yaşamaya ‘evet’ dedi.

Genç çiftin göz kamaştıran ışıltısı davetliler tarafından büyük beğeni topladı. Çiftin muhteşem dansı ise uzun süre alkış aldı.

Beyaz Baret OSGB A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı, Maden yüksek mühendisi, MHP Karabük Belediye Meclis üyesi Mustafa Sarıoğlu en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilerle yakından ilgilendi. Duygu dolu anlar yaşadığını söyleyen Sarıoğlu, “Mutlu günümüze uzaktan yakından katılarak bizi onurlandıran büyük küçük herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz” dedi.

Bengü- Berke Can Sarıoğlu’nun dillere destan düğün töreninde davetliler geç saatlere kadar doyasıya eğlendi.

Bölgenin Sesi olarak biz de Akın ve Sarıoğlu ailelerini tebrik ediyor, genç çifte bir ömür mutluluk diliyoruz.