D-100 Karayolu’nda 4 araç kazaya karıştı

D-100 Karayolu’nda 4 araç kazaya karıştı

Yayın: 02.07.2024 16:02
Paylaş:
A+ A-

Bolu’da zincirleme trafik kazasında 2 işi öldü, 3 kişi yaralandı. D-100 kara yolunun Bolu kesiminde 4 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kara yolunun İstanbul istikametinde seyreden İ. Ö. yönetimindeki 34 F 8204 plakalı otomobil, Ankara yönü sanayi yan yol kavşağından dönen Engin Gökdemir’in (60) kullandığı 81 ACR 439 plakalı otomobille çarpıştı. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 LU 9313 plakalı otomobil ile Y.A. idaresindeki 81 DM 596 plakalı otomobil de kaza yapan araçlara çarptı.

İhbar üzerine kaza mahalline 112 Acil Servis, polis, itfaiye ve kara yolları ekipleri sevk edildi.

Kazada, sürücü Gökdemir olay yerinde, araçtaki Sabri Gökdemir ise kaldırıldığı İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Yaralılar Ü.K, İ.Ö. ve Ö.Ö, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun Valisi Serdengeçti, Espiye’yi ziyaret etti

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.07.2024 16:52
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Espiye ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Espiye Kaymakamlığına ziyarette bulunan Serdengeçti, ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Serdengeçti, 1992 yılında Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit olan Jandarma Onbabış Özgün Özdemir'in ailesini ziyaret etti.

Kentte yaşanan sel afetinde zarar gören Espiye-Ericek köy grup yollarında incelemelerde bulunan Serdengeçti, yüklenici firma yetkililerinden bilgi alarak yolun tamamlanması için çalışmaların hızla sürdürülmesi talimatını verdi.

Vali Serdengeçti, Espiye Yeniköy'deki Yedi Değirmenler Tabiat Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Espiye'nin doğal güzelliklerinden biri olan tabiat parkının turizm potansiyelini değerlendirmek için çalışmalar yapacaklarını aktaran Serdengeçti, bölgenin kalkınmasına katkı sağlayacak her türlü yatırıma destek olacaklarını aktardı.

Ziyarette Vali Serdengeçti'ye Espiye Kaymakamı Taner Tengir, İl Jandarma Komutanı Albay Özgür Özer, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Ali Hıdır, Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği Müdürü Emrullah Hızarcıoğlu, Espiye Jandarma Komutanı Üsteğmen Salih Yahya Koca ve Espiye Emniyet Müdürü Yahya Arslan eşlik etti.