Yenice İşletme Müdürü Görevine Başladı

Yenice İşletme Müdürü Görevine Başladı

Yayın: 28.06.2024 10:38
Paylaş:
A+ A-

Karabük Orman İşletme Müdür Yardımcı görevini yürütürken, Genel Müdürlük ataması ile Yenice Orman İşletme Müdürü olarak atanan Cemal Bozkurt görevine başladı.

Bölge Müdürü Bayraktaroğlu’ndan Bozkurt’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Yeni görevine başlayan Yenice İşletme Müdürü Cemal Bozkurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu; “01 Ocak 1938 yılında kurulan ve ülkemizin ilk Orman İşletme Müdürlüğünde görev aldınız. Türkiye’ nin en önemli Orman İşletme Müdürlüklerinin başında gelen Yenice Orman İşletme Müdürlüğü görevini edindiğiniz tecrübe ile kurumunuzu en iyi şekilde temsil edeceğinizi biliyoruz. Ortak akıl ve disiplinin olmazsa olmazlarımızdan olduğunu ekip ruhuyla çalışma yapmakta olduğumuzu ve kendisinin de bu ekibe dahil olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Bölge Müdürü Bayraktaroğlu’na ziyaretlerinde, Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Pınar’da hazır bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tıra saklanan uyuşturucu “Hektör”ün hassas burnundan kaçmadı

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da bir tırda yapılan aramada, “Hektor” adlı narkotik dedektör köpeğin yardımıyla uyuşturucu ele geçirildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik ve İstihbarat şubeleri ile Kastamonu Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi ekipleri, Samsun'a tırla uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine ortak çalışma yürüttü.

Ekipler, İlkadım ilçesi Derecik Mahallesindeki polis uygulama noktasında M.S'nin (35) kullandığı tırı durdurdu.

Tırda narkotik dedektör köpeği “Hektor” ile yapılan aramada, kupa kısmında 1219 gram sentetik uyuşturucu ile 2 bin 744 sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Sürücü M.S. ekiplerce gözaltına alındı.