Yenice İşletme Müdürü Görevine Başladı

Yenice İşletme Müdürü Görevine Başladı

Yayın: 28.06.2024 10:38
Paylaş:
A+ A-

Karabük Orman İşletme Müdür Yardımcı görevini yürütürken, Genel Müdürlük ataması ile Yenice Orman İşletme Müdürü olarak atanan Cemal Bozkurt görevine başladı.

Bölge Müdürü Bayraktaroğlu’ndan Bozkurt’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Yeni görevine başlayan Yenice İşletme Müdürü Cemal Bozkurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu; “01 Ocak 1938 yılında kurulan ve ülkemizin ilk Orman İşletme Müdürlüğünde görev aldınız. Türkiye’ nin en önemli Orman İşletme Müdürlüklerinin başında gelen Yenice Orman İşletme Müdürlüğü görevini edindiğiniz tecrübe ile kurumunuzu en iyi şekilde temsil edeceğinizi biliyoruz. Ortak akıl ve disiplinin olmazsa olmazlarımızdan olduğunu ekip ruhuyla çalışma yapmakta olduğumuzu ve kendisinin de bu ekibe dahil olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Bölge Müdürü Bayraktaroğlu’na ziyaretlerinde, Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Pınar’da hazır bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Merih Demiral’ın bozkurt işaretine disiplin soruşturması açıldı

Yayın: 03.07.2024 14:54
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten, UEFA’nın Merih Demiral hakkındaki disiplin soruşturmasına tepki

AK Parti Sözcüsü Çelik, UEFA’nın milli futbolcu Merih Demiral hakkında disiplin soruşturması açmasına ilişkin, “Irkçılık ve faşizm arayanların Avrupa’da son zamanlarda farklı ülkelerdeki seçim sonuçlarına odaklanmaları yerinde olacaktır.” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

“Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser’ın, milli futbolcumuz Merih Demiral’ın gol sevincini hedef alarak yaptığı açıklama ve UEFA’nın başlattığı soruşturma kabul edilemez. Irkçılık ve faşizm arayanların Avrupa’da son zamanlarda farklı ülkelerdeki seçim sonuçlarına odaklanmaları yerinde olacaktır.”

UEFA’dan yapılan açıklamada, “Avusturya ile Türkiye arasında, 2 Temmuz 2024 tarihinde Almanya’nın Leipzig kentinde oynanan 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turu maçında, Türkiye Futbol Federasyonu oyuncusu Merih Demiral’ın uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddiasıyla ilgili UEFA Disiplin Yönetmeliği’nin 31(4) maddesi uyarınca soruşturma açılmıştır.” denildi.

Turnuvada çeyrek finale yükselen milli takımın Avusturya karşısında iki golünü de kaydeden Merih Demiral, bozkurt işareti yapmıştı.