Karabük’te GSB Spor Okulları Antrenmanları Başladı

Karabük’te GSB Spor Okulları Antrenmanları Başladı

Yayın: 02.07.2024 10:16
Paylaş:
A+ A-

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 5-18 yaş grubunu kapsayan ücretsiz kursların yer aldığı GSB Spor Okulları antrenmanları büyük bir heyecanla başladı.

GSB Spor Okulları kapsamında futbol, basketbol, cimnastik, voleybol, yüzme, taekwondo, eskrim, judo, masa tenisi, kort tenisi, atletizm, hentbol, badminton, satranç, boks, bilardo, halk oyunları, güreş ve okçuluk gibi birçok spor dalında eğitimler verilmeye başlandı. Uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştirilen bu dersler, her yaş ve yetenek seviyesine uygun olarak düzenlendi.

Programlar, gençlerin spor yapma tutkusunu arttırmayı hedefliyor ve katılımcılara sporla dolu bir yaz geçirme fırsatı sunuyor. GSB Spor Okulları, spor yaparak sağlıklı ve aktif bir yaşam tarzını benimsemeleri için gençleri teşvik ediyor.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, gençlerin sporla iç içe olmasının hem fiziksel hem de zihinsel gelişimleri için önemli olduğunu vurguladı. Bu tür etkinliklerin gençlerin sosyalleşmesine ve takım ruhu kazanmalarına da katkı sağladığını belirttiler.

Kurslar hakkında daha fazla bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenler Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün resmi web sitesini ziyaret edebilirler. Bu yaz sporla dolu ve eğlenceli geçecek!

Karabük’te gençler, GSB Spor Okulları ile hem spor yapacak hem de yeni arkadaşlıklar kurma fırsatı bulacak.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yeşilyurt Belediyesinden Merih Demiral ve A Milli Futbol Takımı’na destek

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.07.2024 04:37
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Yeşilyurt Belediyesi, UEFA'nın, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda yapılan Türkiye-Avusturya maçında “bozkurt” işareti yapması nedeniyle 2 maç men cezası verdiği milli futbolcu Merih Demiral ile A Milli Futbol Takımı'na destek verdi.

Yeşilyurt Belediyesi, belediye binasına Merih Demiral'ın posteri ile Türk bayrağı asarak, Merih'e verilen cezaya tepki gösterdi.

Belediye Başkanı Muhsin Yılmaz, dün yaşanan şiddetli dolu ve sağanak ile fırtına nedeniyle hemşehrilerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Milli takımın Avusturya'yı yenerek çeyrek finale yükselmesini coşkuyla kutladıklarını belirten Yılmaz, “Milli futbolcumuz Merih Demiral'ın attığı golü, içindeki Türklük duygusunun kabararak 'bozkurt' işareti yaparak kutlaması bizleri çok daha mutlu etmiştir. Merih Demiral'ın her zaman yanında olduğumuzu bizler de bozkurt yaparak belirtmek isterim. UEFA'nın milli futbolcumuza haksız yere verdiği 2 maç cezasını şiddetle kınıyorum.” dedi.

Yılmaz, Hollanda ile yapılacak maç için de belediye önüne dev ekran kuracaklarını dile getirerek,”Maçı vatandaşlarımızla birlikte izleyeceğiz. Hollanda ile oynayacağımız maçı da kazanarak inşallah yarı finale adımızı yazdırırız.” diye konuştu.