Vali Yavuz sağlık çalışmaları hakkındı bilgi aldı

Vali Yavuz sağlık çalışmaları hakkındı bilgi aldı

Yayın: 02.07.2024 10:34
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, kamu kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek; sağlık yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İl Sağlık Müdürlüğünü ziyarette, Vali Mustafa Yavuz’u, İl Sağlık Müdürü Op.Dr. İsmail Kara, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Erkan Doğan, Destek Hizmetleri Başkanı Yüksel Korkut, Sağlık Hizmetleri Başkan Vekili Dr.Turhan Sarıcı ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Hakkı Yıldız tarafından karşıladı.

Vali Mustafa Yavuz’a, İl Sağlık Müdürü Op.Dr. İsmail Kara tarafından sağlık hizmetleri ve sağlık yatırımları hakkında sunum yapıldı.

Vali  Mustafa Yavuz, Değerlendirme Toplantısı sonrasında yapmış olduğu konuşmada; ” İlimizde sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet sunmak öncelikli hedeflerimiz arasında. Son yıllarda ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de sağlık alanında büyük değişim ve dönüşümlerin yaşandığını görüyoruz. Sağlık alanında fiziki altyapı iyileştirilmelerinin yanı sıra modern tıbbın gereklerine uygun olarak sağlık tesislerimiz donatılmış ve vatandaşlarımızın kaliteli sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaşmıştır. Bu yatırım ve hizmetlere samimi katkılarda bulunan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Valimiz Mustafa Yavuz, İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binasında; Sağlıklı Hayat Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi, Tüberküloz Birimi, Halk Sağlığı Laboratuvarı ve idari birimleri gezerek görev yapan personele çalışmalarında başarılar diledi.

“Toplum sağlığının korunmasında fedakârca hizmet veren değerli hekimlerimize ve sağlık hizmetlerini halkımıza ulaştırmada büyük bir özveri ile görev alan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu. (Karabük Valiliği Bülteni)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi öğrencileri, A Milli Takım’a destek videosu hazırladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'daki Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi'nin yaz okulunda eğitim gören öğrenciler, A Milli Takım'a destek için videolu mesaj hazırladı.

Videoda, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçında bu akşam Hollanda ile karşılaşacak A Milli Takım'ın oyuncularının adları, öğrenciler tarafından art arda söylendi.

Videonun sonunda minik öğrenciler, “Sizlere güveniyoruz. Hollanda maçında milli takımımıza başarılar dileriz.” ifadelerini kullandı.

Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi Koordinatörü Erkut Kalkavan, AA muhabirine, videonun bilim merkezi içerisinde öğrencilerin farklı çalışma alanlarında çekildiğini söyledi.

Çocukların küçük ama milli duygularının büyük olduğunu vurgulayan Kalkavan, “Milli Teknoloji Hamlesi kapsamında kurulan bilim merkezinde, çeşitli okullardan gelen öğrenciler, milli takımdaki abilerine moral vermek amacıyla özel bir video hazırladı. Videoda, öğrenciler milli takım oyuncularına seslenerek, 'Birlikte zaferimize yürüyoruz.' mesajını iletmeye çalıştı.” dedi.

Kalkavan, öğrencileriyle gurur duyduğunu dile getirerek, “Öğrencilerin hazırladığı destek videosu, sosyal medyada da hızla yayılarak binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Bu tür etkinlikler, gençlerimizin milli takımımıza duyduğu sevgiyi ve desteği pekiştirmek için büyük önem taşıyor. Onların bu enerjisi, milli maç öncesinde takımımıza moral kaynağı olacaktır.” diye konuştu.