MEB’de Sözleşmeli Personel için tercihler başladı

MEB’de Sözleşmeli Personel için tercihler başladı

Yayın: 03.07.2024 11:59
Paylaş:
A+ A-

MEB’de istihdam edilecek sözleşmeli personel için tercih dönemi başladı.

Milli Eğitim Bakanlığında (MEB) istihdam edilecek sözleşmeli personel için tercih dönemi başladı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının (ÖSYM) sitesinde yer alan duyuruya göre, MEB sözleşmeli personel pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacak.

Adaylar, tercihlerini 3-9 Temmuz tarihleri arasında yapabilecek, tercih işlemleri 9 Temmuz saat 23.59’da sona erecek.

Tercih işlemleri, “https://ais.osym.gov.tr” adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak gerçekleştirilecek.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce Belediye Başkanı Özlü’den “Bolu Dağı değil, Düzce Dağı” paylaşımı

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE/BOLU (AA) – Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, sosyal medya hesabından “Bolu Dağı değil, Düzce Dağı” paylaşımı yaptı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da “Bolu Dağı, Bolu'nun simgesidir” paylaşımında bulundu.

Özlü, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Doğru bilinen yanlışlar vardır. Yanlıştır ama insanlar doğru sanırlar. Bunlardan birisi de 'Bolu Dağı' ismidir. Aslında Bolu tarafında dağ yoktur. Bolu tarafı ovadır. Dağ Düzce tarafındadır. Yaşam alanı bakımından dağdaki yol boyu işletmelerin tamamına yakını da Düzcelilerin. Bu yanlışı düzeltelim. Bu dağın doğru adı Düzce Dağı.” ifadelerini kullandı.

Bolu Belediye Başkanı Özcan da Özlü'nün paylaşımına bugün sosyal medya hesabından “Düzce'nin mevcut Belediye Başkanı Faruk Özlü, Bolu Dağı'na göz koymuş. Bolu Dağı, Bolu'nun simgesidir. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma. Kaynaşlı'yı, Yığılca'yı ve Akçakoca'yı elinden aldırma bana. Akıllı ol!!!” ifadeleriyle yanıt verdi.