Halil Kızılyer tarafından
08 Temmuz, 2024 13:51 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Safranbolu’da Piknikçilerin Ardında Kalan Çöp Yığınları

Safranbolu - Hafta sonu tatilinde mesire alanlarını dolduran piknikçiler, doğanın güzelliklerinden yararlanırken geride çöp yığınları bıraktı. Safranbolu'nun doğal alanlarında piknik yapan gruplar, yiyecek ve içeceklerini tükettikten sonra atıklarını doğaya bırakarak çevre kirliliğine sebep oldu.

Doğal Alanlar Kirletildi

Safranbolu'nun mesire alanları, hafta sonu tatili dolayısıyla yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı. Piknik yapmak için gelen vatandaşlar, doğanın tadını çıkardıktan sonra geride bıraktıkları çöplerle çevreyi kirletti. Plastik şişeler, yiyecek ambalajları ve diğer atıklar, mesire alanlarında çirkin görüntüler oluşturdu.

Yorumlar

  1. Arif

    Heryer aynı. Lütfen insanlaşmayalım. Hayvanları örnek alalım. Çevresini kirleten bir hayvan gördünüz mü?

Yeni yorumlara kapalı.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 19:42 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kayıp kadın ormanlık alanda bulundu

Bolu’nun Seben ilçesinde sabah saatlerinde kaybolan bir bayan, konutunun yaklaşık 5 kilometre uzağındaki ormanlık alanda sağ olarak bulundu. Sıhhat takımları tarafından birinci müdahalesi yapılan bayan hastaneye kaldırıldı.
Olay, Seben ilçesine bağlı Gerenözü köyü yaylasında meydana geldi. Sabah saatlerinde eşiyle yaşadığı yayladan kaybolan Nilgün Ö.’den (60) haber alamayan eşi Cevdet Ö., durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma, itfaiye ve Bolu Arama Kurtarma Grubu (BAKE) sevk edildi.
Ekiplerin ormanlık alanda yürüttüğü arama çalışmaları sonucunda, Nilgün Ö. konutuna yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta, bitkin halde bulundu. Sıhhat gruplarının olay yerinde yaptığı birinci müdahalenin akabinde ambulansla hastaneye kaldırılan bayanın sıhhat durumunun yeterli olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.