TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN PROMOSYON ANLAŞMASI İSTİYORUZ

Berkay Doğan
Yayın: 10.07.2024 12:50
A+ A-

Doğdu “ Tüm sağlık çalışanları için promosyon anlaşması istiyoruz”

Türk  Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanı Sadık Doğdu, tüm sağlık çalışanlarına promosyon anlaşması istediklerin isöyledi.

Tüm sağlık çalışanlarının gözü kulağı Ocak ayında alacağı banka promosyonuna çevrildi. Türk Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanı Sadık Doğdu’da konu ile ilgili yaptığı açıklamadaKarabük’te sağlık kurum ve kuruluşlarında görev yapan tüm sağlık çalışanların ortak beklentisi promosyon anlaşmasının ekonomilerine katkı sunacak bir şekilde sonuçlanmasıdır.

İlimizdeki tüm Hastanelerimiz(ikinci basamak) için Ocak 2025’te alınacak promosyon parası için anlaşmanın çalışanlar lehine yapılması bu konuda herkesin ortak bir gayret içine girmesi beklentimizdir.

Biz daha öncede defalarca dile getirdiğimiz gibi ihale sürecinin bu amaçla yönetilmesi temel talebimizdir. Burada birinci ve ikinci basamak sağlık kurum ve kuruluşları için toptan bir promosyon anlaşması yapılması beklentimizdir.

Bu anlamda birinci basamağın süren anlaşmasının yeni ihale ile ya revize edilmesi ya da iptali sağlanıp yeni sürece dahil edilmesi sendikamızın ve çalışanların isteğidir.

İl sağlık müdürlüğümüz bu konuda gerekli çalışmaları yapmalıdır. Çalışanların temsilcisi olarak bizlerde her anlamda destek vermeye hazırız” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

MediaMarkt, “Dijital İkiz” projesiyle fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdı

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.09.2024 20:52
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, “Dijital İkiz” projesi kapsamında, tüketicilerine sunduğu fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, MediaMarkt'ın TechArena konsept mağazasının Sanal Gerçeklik platformu Spatial.io üzerinde oluşturulan, cep telefonu, tablet, bilgisayar ve VR gözlüklerden ziyaret edilebilen Dijital İkizi, bu kez MediaMarkt mağazalarında konumlandırılan VR alanları üzerinden 3D internet ortamında deneyimlenebilecek. Tüketiciler Metaverse evrenindeki mağazada sanal tura çıkabilecek ve beğendikleri ürünleri satın alabilecek.

MediaMarkt'ın tüketicilere fiziki dünya alışveriş deneyiminin etkileşimli ve ileri teknoloji odaklı bir versiyonunu sanal gerçeklik ortamında sunmak amacıyla başlattığı Dijital İkiz projesi, fiziksel engelleri ortadan kaldıran VR deneyimiyle tüketicilere alternatif, etkileşimli ve eğlence dolu bir gezinti ve alışveriş deneyimi sunuyor.

MediaMarkt'ın İstanbul, İzmir ve Ankara'da bulunan mağazalarını ziyaret eden tüketiciler, bu mağazalarda konumlandırılan özel deneyim alanlarındaki VR gözlüklerini kullanarak Tech Arena mağazasının olanaklarını, ürün ve marka çeşitliliğini bulundukları yerden keşfedebilecek.

Tüketicilerin son teknoloji ürünleri Metaverse evreninin büyüleyici ortamında farklı bir bakış açısından inceleyerek deneyimleyebilecekleri VR deneyim alanları eylül itibarıyla tüketicilerin deneyimine sunulacak ve 2025'in ocak ayına kadar MediaMarkt'ın İstanbul Marmara Park Tech Arena, İzmir Optimum ve Ankara Kentpark mağazalarında ziyaret edilebilecek.