Anadolu Ajansı tarafından
16 Temmuz, 2024 08:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Düzce’de 400 motosikletle “15 Temmuz Motosiklet Turu” düzenlendi

blank

DÜZCE (AA) - Düzce'de 400 motosikletli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Vali Selçuk Aslan ile beraber şehir turu yaptı.

Kentteki motosiklet kulüpleriyle düzenlenen "15 Temmuz Motosiklet Turu", Valilik önünde başladı.

Vali Selçuk Aslan'ın da katılımıyla Rasim Betir Paşa Bulvarı, Atatürk Bulvarı, İstanbul Caddesi güzergahı boyunca ilerleyen motosikletliler, tekrar Valilik binası önüne geldi.

Vali Aslan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'da FETÖ mensupları tarafından yapılan, Türk demokrasi tarihinin en alçak kalkışmasıyla karşı karşıya kalındığını söyledi. Aslan, "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın, 'Halkımızı şehirlerimizin meydanlarına davet ediyorum. Ben halkın gücünün üzerinde hiçbir güç tanımadım.' beyanı üzerine Türk milleti akın akın tüm vilayetlerimizde, kentlerimizin meydanlarını doldurmuş, demokrasiye sahip çıkmıştır ve bu alçak kalkışma akamete uğratılmıştır, bastırılmıştır." dedi.

Aslan, motosiklet kulüplerinden gelen talep üzerine böyle bir organizasyon planlandığını dile getirerek şunları kaydetti:

"Biz şunu yansıtmak istedik; her an, her şartta ve toplumumuzun her kesiminde demokrasimize bağlıyız, devletimize bağlıyız ve göreve hazırız duygusunun yansıması olarak 100 kişiyle planlamıştık ama finali yaparken aşağı yukarı 400 motora kadar ulaştık. Düzce her türlü göreve hazır. Düzceliler, toplumunun her kesimiyle devletinin yanında. Seçilmiş meşru temsilcilerinin yanında olduğu mesajını 15 Temmuz 2024 tarihinde veriyoruz."


blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 03:27 tarihinde yayınlandı
A+ A-

2 katlı binada çıkan yangın, yanında bulunan 3 katlı binaya sıçradı: 1 ölü

Zonguldak’ta iki katlı bir binada çıkan yangın büyüyerek yan tarafında bulunan üç katlı binaya sıçradı. Yangın sonucunda iki katlı meskende yaşadığı öğrenilen bir kişinin cansız vücuduna ulaşıldı.
Zonguldak’ta gece saatlerinde Karaelmas Mahallesi İstek Ulusman Sokak üzerindeki iki katlı bir konutta şimdi bilinmeyen bir sebeple yangın meydana geldi. Kısa müddette büyüyen yangın, meskeni büsbütün sardı. Rüzgarın da tesiriyle alevler, çabucak yanındaki üç katlı meskenin en üst katına sıçradı.
Yangını fark eden mahalle sakinleri süratle harekete geçti. Mahallelinin yardımıyla meskende bulunanlar tahliye edilirken, olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sıhhat takımı sevk edildi. Güvenlik güçleri etrafta tedbir aldı, itfaiye takımları ise alevlere müdahale etti.
Yangında iki katlı konut büsbütün yanarak kullanılamaz hale gelirken, alevlerin sıçradığı konut de çatısıyla birlikte önemli hasar gördü. İki katlı konutta yaşadığı öğrenilen Metin Darıcı’nın ise yapılan incelemede cansız vücuduna ulaşıldı.
Cumhuriyet savcısı olay yerine gelerek yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.