Trabzon’da yaz spor okullarında 15 bin çocuk ve genç tatili verimli geçiriyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 16:52
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un 18 ilçesinde 31 branşta organize edilen yaz spor okullarından 15 bin çocuk ve genç faydalanıyor.

İl Gençlik ve Spor Müdürü Lokman Arıcıoğlu, AA muhabirine, spor şehri Trabzon'da çocukların spora yatkın ve yetenekli olduğunu söyledi.

Arıcıoğlu, Valilik himayesinde, Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait 71 tesiste 217 antrenörler eşliğinde 31 branşta yaz spor okullarının devam ettiğini belirtti.

Sporu seven çocuk ve gençlere hizmet verildiğini aktaran Arıcıoğlu, “Amacımız çocuklarımızın kaliteli eğitimler alması. Spor okullarımızda bir antrenör kaç kişiyle çalışması gerekiyorsa, o kadar kişiyle çalışıyor. Hem nitelik hem nicelik bizim için önemli. İkisini birlikte yürütüyoruz.” dedi.

Arıcıoğlu, en çok yüzmeye talep olduğuna işaret ederek, il genelinde 5 portatif ve 2 yarı olimpik havuzda eğitimlerin sürdüğünü ifade etti.

Uzman antrenörler eşliğinde yetenekli sporcu taramaları da yapıldığına işaret eden Arıcıoğlu, yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgi aktardı.

Arıcıoğlu, yaz spor okullarına kayıtların sürdüğünü anımsatarak, “Velilerimiz e-devlet üzerinden de kayıt yaptırabilirler. Direkt tesislere gidip atölyelerimize çocuklarını gönül rahatlığıyla emanet edebilirler. Çocuklarımız, gençlerimiz spor yapsınlar. ” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

MediaMarkt, “Dijital İkiz” projesiyle fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdı

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.09.2024 20:52
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, “Dijital İkiz” projesi kapsamında, tüketicilerine sunduğu fiziksel mağaza deneyimini sanal gerçeklik dünyasına taşıdı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, MediaMarkt'ın TechArena konsept mağazasının Sanal Gerçeklik platformu Spatial.io üzerinde oluşturulan, cep telefonu, tablet, bilgisayar ve VR gözlüklerden ziyaret edilebilen Dijital İkizi, bu kez MediaMarkt mağazalarında konumlandırılan VR alanları üzerinden 3D internet ortamında deneyimlenebilecek. Tüketiciler Metaverse evrenindeki mağazada sanal tura çıkabilecek ve beğendikleri ürünleri satın alabilecek.

MediaMarkt'ın tüketicilere fiziki dünya alışveriş deneyiminin etkileşimli ve ileri teknoloji odaklı bir versiyonunu sanal gerçeklik ortamında sunmak amacıyla başlattığı Dijital İkiz projesi, fiziksel engelleri ortadan kaldıran VR deneyimiyle tüketicilere alternatif, etkileşimli ve eğlence dolu bir gezinti ve alışveriş deneyimi sunuyor.

MediaMarkt'ın İstanbul, İzmir ve Ankara'da bulunan mağazalarını ziyaret eden tüketiciler, bu mağazalarda konumlandırılan özel deneyim alanlarındaki VR gözlüklerini kullanarak Tech Arena mağazasının olanaklarını, ürün ve marka çeşitliliğini bulundukları yerden keşfedebilecek.

Tüketicilerin son teknoloji ürünleri Metaverse evreninin büyüleyici ortamında farklı bir bakış açısından inceleyerek deneyimleyebilecekleri VR deneyim alanları eylül itibarıyla tüketicilerin deneyimine sunulacak ve 2025'in ocak ayına kadar MediaMarkt'ın İstanbul Marmara Park Tech Arena, İzmir Optimum ve Ankara Kentpark mağazalarında ziyaret edilebilecek.