Anadolu Ajansı tarafından
30 Temmuz, 2024 00:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Polisan Yapıkim sponsorluğunda Betonart Mimarlık Yaz Okulu tamamlandı

İSTANBUL (AA) - Polisan Yapıkim'in gümüş sponsorluğunda, Betonart Mimarlık Yaz Okulu"nun 20'ncisi Isparta'da gerçekleştirildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, TürkÇimento'nun 2002'den itibaren mimarlık öğrencilerine yönelik düzenlediği "Betonart Mimarlık Yaz Okulu"nun 20'ncisi Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde tamamlandı.

Polisan Yapıkim'in gümüş sponsorluğunda yapılan yaz okulunda, mimarlık, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı ve endüstri ürünleri tasarımı bölümlerinde okuyan öğrencilerin beton malzemeyi hem teorik hem de uygulamalı olarak tanımaları sağlandı. Yaz okuluna, Türkiye'nin farklı şehirlerindeki üniversitelerden 18 öğrenci katıldı.

Polisan Yapıkim'in öğrencilerin çalışmalarında kullanabileceği numune ürünler de verdiği yaz okulu, etkinliğin son günü öğrencilerin yaptığı eserlerin sergilenmesi ve sertifika dağıtımıyla tamamlandı.

Program sonunda katılımcı küratörlere, moderatörlere ve öğrencilere plaket takdim edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Polisan Yapıkim Teknoloji Müdürü Mahmut Ali Öncel, Betonart Mimarlık Yaz Okulu'nun, beton sektöründe yenilikçi fikirlerin, en son teknolojilerin ve endüstrinin geleceğini şekillendirecek projelerin buluştuğu önemli bir platform olduğunu belirtti.

Öncel, "Bu etkinliğin sektöre kattığı değer, bizler için ilham verici olup, sektördeki gelişmeleri yakından takip edebilmemiz için büyük bir fırsat sunmakta. Polisan olarak, 60 yıllık tecrübemiz ve yeniliğe verdiğimiz önemle sektöre katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Geleceğe yönelik hedeflerimiz arasında, sürdürülebilir ve yenilikçi çözümler üreterek sektörün gelişimine öncülük etmek yer alıyor." değerlendirmesinde bulundu.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 00:42 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Samsun’da koca dehşeti: Uzaklaştırma kararı bulunan eşini sokak ortasında öldürdü

Samsun’da bir kişi, uzaklaştırma kararı bulunan boşanma basamağındaki 3 çocuk annesi karısını sokak ortasında kurşun yağdırarak öldürdü.
Olay, Samsun’un Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi Ok Sokak üzerinde saat 22.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Emrah Akpınar (38) boşanma etabında olduğu, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan 3 çocuk annesi eşi Emine Akpınar’a (36) sokak ortasında tabancayla kurşun yağdırarak başından vurdu. Silah sesleri üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Olay yerine giden polis ve sıhhat grupları Emine Akpınar’ın sokak ortasında hayatını kaybettiğini tespit etti. Emine Akpınar’ın yakınları olay yerine gelerek acı haberi alınca hudut krizi geçirdiler. Baygınlık geçirenler ambulansla hastaneye kaldırıldı. Emine Akpınar’ın cansız vücudu otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Küme Başkanlığına gönderildi. Polis olaydan sonra kaçan Emrah Alpınar’ı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.