Yeliz Karaoğlu tarafından
15 Ağustos, 2024 09:54 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Vali Yavuz Safranbolu’da esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Vali Mustafa Yavuz, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Safranbolu’yu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında; ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla  bir araya geldi. İlçe esnafını ziyaret eden Vali  Mustafa Yavuz, kendilerine hayırlı kazançlar dileyerek; ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Vali Mustafa Yavuz, "Kapımız ve gönlümüz sizlere her daim açık." mesajını iletti. Vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Vali Yavuz, dilek, talep ve önerilerini dinleyerek; “Ecdadımızın önemli yadigarı, kadim kentimiz Safranbolu’nun insanları, Anadolu’nun mayasında var olan sıcakkanlılığın ve misafirperverliğin önemli temsilcileridir. Bizler, ilimizin gelişmesi ve kalkınması adına Devletimizin tüm kurumlarıyla birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Fırsat buldukça sizlerle bir araya gelmeye özen gösteriyoruz, sizlere hizmet ederken sizlerin fikirlerini ve görüşlerini almak, bizler için çok kıymetli. Çünkü; sizlerin fikir ve görüşleri ile projeler geliştirerek ‘Vatandaş Odaklı Yönetimi’ hayata geçirme prensibiyle çalışıyoruz.” şeklinde konuştu. Vali Mustafa Yavuz’a, Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse ve diğer yetkililer eşlik etti.
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2025 22:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kastamonu’da kayıp olarak aranan şahıs, sağ olarak bulundu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde dünden beri kayıp olarak aranan Alzheimer hastası, grupların çalışması sonucunda sağ olarak bulundu.
Edinilen bilgiye nazaran, Tosya’da Dağçatağı köyünde ikamet eden Alzheimer hastası A.C., 18 Nisan’da öğlen saatlerinde konuttan ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Bir müddet sonra A.C.’nin ailesi, geri dönüş olmayınca 112 Acil Davet Merkezini arayarak kayıp ihbarında bulundu. İhbarla birlikte kayıp şahsı arama çalışması başlatıldı. Kastamonu Vilayet Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Asayiş Timleri, Jandarma Asayiş Komando Timleri, JAK Timleri, Arama Kurtarma ve İz Takip Köpek Ögesi, AFAD ve UMKE takımları olmak üzere 34 işçi ile arama çalışması başlatıldı. Takımların arama çalışmaları sonucunda kayıp olarak aranan A.C., sağ olarak bulundu. Rastgele bir sıhhat sorunu olmadığı belirlenen A.C., olay yerindeki birinci muayenesinin akabinde Tosya Devlet Hastanesine sevk edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.