Anadolu Ajansı tarafından
16 Eylül, 2024 16:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Param ve Mastercard’dan “Ayvalık Business Forum 2024’e Hoş Geldiniz” etkinliği

İSTANBUL (AA) - Param, Ayvalık Business Forum 2024 kapsamında düzenlenen Hoş Geldiniz Kokteyli'ne, Mastercard ile birlikte ev sahipliği yaptı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ayvalık'ta gerçekleştirilen etkinlik 251 iş insanı ve 45 konuşmacıyı bir araya getirdi.

Forumda, sektör liderlerinin geleceği tartıştığı, deneyimlerini paylaştığı etkinlikte, yeni iş ortamı, dijitalleşmenin geleceği, sürdürülebilirlik, anlamlı iş stratejileri, girişimcilik, Z kuşağı ve yeni yükselen kuşak gibi konu başlıkları ele alındı.

Etkinlik kapsamında Param Kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Emin Can Yılmaz, "Yeni Dijital Hayat" başlıklı oturuma katıldı.

Açıklamada, etkinlikteki konuşmasına yer verilen Yılmaz, dijitalleşmenin geleceği ve iş hayatına etkilerini anlattı.

Finansal teknoloji alanında Param'ın sunduğu yenilikçi çözümleri ve elde ettikleri başarıları dinleyicilere aktaran Yılmaz, ayrıca iş dünyasının önemli isimleriyle bir araya gelerek sektör eğilimleri üzerine görüş alışverişinde bulunmanın önemine değindi.

Ayvalık Business Forum, sektör liderlerinin geleceği tartıştığı, deneyimlerini paylaştığı etkinlikte, yeni iş ortamı, dijitalleşmenin geleceği, sürdürülebilirlik, anlamlı iş stratejileri, girişimcilik, Z kuşağı ve yeni yükselen kuşak gibi konu başlıkları ele alındı.

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Yılmaz, Ayvalık Business Forum'un Hoş Geldiniz Kokteyli'ne Mastercard ile birlikte ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

Yılmaz, Türkiye'nin önde gelen iş insanlarının bir araya geldiği bu tür platformlara katılmaya ve destek vermeye devam edeceklerini aktararak, "Sektörün önemli isimleriyle buluşup yenilikçi çözümlerimizi paylaşma ve sektör trendlerini değerlendirme fırsatı bulduğumuz bu organizasyonlara önem veriyoruz. Hedeflerimize doğru ilerlerken, bizlere ilham veren etkinlikler motivasyonumuzu artırıyor. Finansın teknolojiye dokunduğu her noktada yenilikçi ve değerli çözümler üreterek, yurt içi ve yurt dışı pazarlarda büyüme hedeflerimize doğru yol almaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 03:27 tarihinde yayınlandı
A+ A-

2 katlı binada çıkan yangın, yanında bulunan 3 katlı binaya sıçradı: 1 ölü

Zonguldak’ta iki katlı bir binada çıkan yangın büyüyerek yan tarafında bulunan üç katlı binaya sıçradı. Yangın sonucunda iki katlı meskende yaşadığı öğrenilen bir kişinin cansız vücuduna ulaşıldı.
Zonguldak’ta gece saatlerinde Karaelmas Mahallesi İstek Ulusman Sokak üzerindeki iki katlı bir konutta şimdi bilinmeyen bir sebeple yangın meydana geldi. Kısa müddette büyüyen yangın, meskeni büsbütün sardı. Rüzgarın da tesiriyle alevler, çabucak yanındaki üç katlı meskenin en üst katına sıçradı.
Yangını fark eden mahalle sakinleri süratle harekete geçti. Mahallelinin yardımıyla meskende bulunanlar tahliye edilirken, olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sıhhat takımı sevk edildi. Güvenlik güçleri etrafta tedbir aldı, itfaiye takımları ise alevlere müdahale etti.
Yangında iki katlı konut büsbütün yanarak kullanılamaz hale gelirken, alevlerin sıçradığı konut de çatısıyla birlikte önemli hasar gördü. İki katlı konutta yaşadığı öğrenilen Metin Darıcı’nın ise yapılan incelemede cansız vücuduna ulaşıldı.
Cumhuriyet savcısı olay yerine gelerek yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.