Okan Şimşek tarafından
17 Eylül, 2024 11:43 tarihinde yayınlandı
A+ A-

KARÇEL Genel Müdürü Vali Yavuz’u Ziyaret Etti

KARÇEL Genel Müdürü ve  Genel Müdürü Yardımcısı Karabük Valisi Mustafa Yavuz’u ziyaret etti. Ziyarette, KARÇEL’in Karabük ve ülke ekonomisine katkıları, devam eden projeleri ve geleceğe yönelik hedefleri üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Karabük Valisi  Mustafa Yavuz, KARÇEL’in çelik yapı imalatında ülkemin önde gelen firmalarından biri olarak bölgeye sağladığı istihdam ve ekonomik katkının büyük önem taşıdığını vurguladı. Görüşmede, sanayinin Karabük’teki gelişimine yönelik adımların hızlandırılması ve işbirliklerinin güçlendirilmesi gerektiği üzerinde duruldu. Genel Müdür Süleyman Boyar, KARÇEL’in yürüttüğü projeler hakkında bilgi verirken, üretimde kaliteyi artırma ve uluslararası pazarlarda rekabet gücünü artırma hedeflerine dikkat çekti. Vali Mustafa Yavuz, KARÇEL’in çalışmalarını takdir ederek, bölgenin sanayi potansiyelini en iyi şekilde değerlendiren tüm sanayi kuruluşlarına destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2025 22:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kastamonu’da traktör ile beton taşıyan tır çarpıştı: 2 yaralı

Kastamonu’nun Daday ilçesinde traktör ile beton materyali taşıyan tır çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.
Edilen bilgiye nazaran, Kastamonu-Daday karayolu üzerinde Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde E.B. yönetimindeki 57 ACJ 879 plakalı Mercedes marka beton gereci taşıyan tır ile H.Y. idaresindeki traktör çarpıştı. Kazada traktörde beton gereci taşıyan tırda devrildi. Tır şoförü E.B., kendi imkanlarıyla araç içerisinden çıkarken, traktör şoförü H.Y. ise traktörün altında kalarak sıkıştı. Sıkışan şoför, sıhhat, itfaiye ve polis takımları ile vatandaşların yardımlarıyla sıkıştığı yerden kurtarıldı. Her iki şoförde, ambulansla Daday Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yola devrilen ve trafiği kapatan her iki araçtaki petrol atıklar, itfaiye takımlarınca temizlendi. Her iki araçta vinç yardımıyla yoldan kaldırıldı. Araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik tekrar olağan akışına döndü.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.