Anadolu Ajansı tarafından
23 Eylül, 2024 00:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Suluova’da tenis turnuvası düzenlendi

AMASYA (AA) - Suluova Belediyesi tarafından 1. Tenis Turnuvası düzenlendi.

Belediye spor tesislerindeki tenis kortunda düzenlenen turnuvaya, Samsun, Çorum, Tokat, Amasya ve Suluova'dan 55 sporcu katıldı.

Belediye Başkanı Rifat Uzun, yaptığı konuşmada, ilçenin genç nüfusa sahip olduğunu ve birçok spor branşında önemli başarılar elde edildiğini belirterek, "Tenis sporunu da ilçede daha aktif hale getirmek ve vatandaşlara farklı branşlarda da spor yapma imkanı sunmak için turnuvayı düzenledik. Geleneksel olarak da her yıl düzenleyeceğiz. Bunun için tenis altyapısını güçlendirerek ilçenin bu spor dalında da başarıyla temsil edilmesini arzu ediyoruz." dedi.

Dört kategoride düzenlenen ve 4 gün süren tenis turnuvası sonunda dereceye giren sporculara Belediye Başkanı Uzun, Başkan Yardımcısı Mürsel Övünç ve Meclis Üyesi Sadullah Kırbıyık tarafından ödül ve hediyeleri verildi.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 22:27 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Devrilen traktörün altında kalan orman isçisi hayatını kaybetti

Karabük’ün Yenice ilçesinde, orman yolunda kontrolden çıkan traktörün devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybetti.

Kaza, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Yazıköy Çiftdere mevkisinde meydana geldi. Orman işçisi olarak çalışan Murat Cinkavuk’un (52) kullandığı traktör, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak devrildi. Devrilen traktörün altında kalan Cinkavuk, diğer işçilerin yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Cinkavuk’un hayatını kaybettiğini belirledi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.