Anadolu Ajansı tarafından
09 Kasım, 2024 16:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Akbank’tan Axess ve Wings sahiplerine özel fırsatlar


İSTANBUL (AA) - Akbank'ın, kasım ayında Juzdan uygulaması üzerinden sunduğu kampanyalarıyla Axess ve Wings sahiplerini özel fırsatlar bekliyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Axessliler 30 Kasım'a kadar giyim, elektronik sektöründe ve seçili pazar yerlerinde yapacakları ikinci ve sonraki her 2 bin 500 lira ve üzeri harcamaya 125 lira, toplamda 500 lira chip-para kazanıyor.

Wings sahipleri ise giyim, elektronik sektöründe ve seçili pazar yerlerinde yapacakları ikinci ve sonraki her 4 bin lira ve üzeri harcamaya 12 bin 500 Mil Puan, toplamda 50 bin Mil Puan kazanıyor. Kampanyadan yararlanmak için harcamadan önce kampanyaya Juzdan'dan katılım sağlanması yeterli oluyor.

Juzdan'da ayrıca Axess, Wings ve Akbank Kart sahiplerine özel yüzlerce markada geçerli chip-para, Mil Puan, indirim ve taksit kampanyaları da bulunuyor.

Axessli olmayanlar için ayrıca yüksek kazançlı bir kampanya da bulunuyor. 30 Kasım'a kadar ilk kez Axess sahibi olanlar, 15 Aralık'a kadar yapacakları her 2 bin 500 lira ve üzeri alışverişlerinde 350 lira, toplamda 3 bin 500 liraya varan chip-para kazanabiliyor. Cebe inen Axess'e başvuranlar kartlarını anında internet alışverişlerinde ve mobil ödemelerde kullanmaya başlayabiliyorlar. Kampanyadan yararlanmak için Axess'e başvurduktan sonra Juzdan uygulamasından ilgili kampanyaya katılım yeterli oluyor.

İlk kez Wings sahibi olacaklar için de özel bir kampanya sunuluyor. 30 Kasım'a kadar ilk kez Wings sahibi olanlar, 15 Aralık'a kadar yapacakları toplamda 40 bin lira harcamaya yurt dışında 6 bin lira, yurt içinde 3 bin lira uçak bileti değerinde kullanılabilecek 300 bin Mil Puan kazanıyorlar.


blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 03:27 tarihinde yayınlandı
A+ A-

2 katlı binada çıkan yangın, yanında bulunan 3 katlı binaya sıçradı: 1 ölü

Zonguldak’ta iki katlı bir binada çıkan yangın büyüyerek yan tarafında bulunan üç katlı binaya sıçradı. Yangın sonucunda iki katlı meskende yaşadığı öğrenilen bir kişinin cansız vücuduna ulaşıldı.
Zonguldak’ta gece saatlerinde Karaelmas Mahallesi İstek Ulusman Sokak üzerindeki iki katlı bir konutta şimdi bilinmeyen bir sebeple yangın meydana geldi. Kısa müddette büyüyen yangın, meskeni büsbütün sardı. Rüzgarın da tesiriyle alevler, çabucak yanındaki üç katlı meskenin en üst katına sıçradı.
Yangını fark eden mahalle sakinleri süratle harekete geçti. Mahallelinin yardımıyla meskende bulunanlar tahliye edilirken, olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sıhhat takımı sevk edildi. Güvenlik güçleri etrafta tedbir aldı, itfaiye takımları ise alevlere müdahale etti.
Yangında iki katlı konut büsbütün yanarak kullanılamaz hale gelirken, alevlerin sıçradığı konut de çatısıyla birlikte önemli hasar gördü. İki katlı konutta yaşadığı öğrenilen Metin Darıcı’nın ise yapılan incelemede cansız vücuduna ulaşıldı.
Cumhuriyet savcısı olay yerine gelerek yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.