İhlas Haber Ajansı tarafından
10 Şubat, 2025 17:39 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Abdülkadir Ömür transferinde kasket detayı

Çaykur Rizespor, İngiltere Championship gruplarından Hull City grubundan kiralık olarak renklerine bağladığı Abdülkadir Ömür’ü ‘Kasketli fotoğrafı’ ile duyurdu.
Trendyol Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor, İngiltere Championship gruplarından Hull City’de forma giyen Abdülkadir Ömür’ü dönem sonuna kadar kiraladığını duyurdu. Trabzonspor’un efsanevi Teknik Yöneticisi ve Trabzonspor’un 7 şampiyonluğundan 4’ünde imzası olan Ahmet Suat Özyazıcı ile başlayarak Trabzonspor’un son şampiyonluğunda Rizeli teknik yöneticisi Abdullah Avcı ile devam eden kasket modası Trabzonspor taraftarı ve topluluğunda bilinen bir sembol haline geldi. Trabzonspor altyapısında yetişerek 2021-2022 döneminde şampiyonluk yaşan Abdulkadir Ömür de şampiyonluk yaşadığı yıl kasket modasına ahenk sağlayarak ‘Kasketliler’ kategorisine girmişti. Çaykur Rizespor ile bugün prestijiyle kiralık olarak anlaşan Ömür’ün kasketli pozu dikkatlerden kaçmadı. Elinde Rize’nin sembolü çay dolu bardak, başında ise Trabzon ile eşleşen kasket ile objektiflerin karşısına geçen Ömür’ün bu fotoğrafı kulüp tarafından basın mensuplarına servis edildi.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 19:42 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kayıp kadın ormanlık alanda bulundu

Bolu’nun Seben ilçesinde sabah saatlerinde kaybolan bir bayan, konutunun yaklaşık 5 kilometre uzağındaki ormanlık alanda sağ olarak bulundu. Sıhhat takımları tarafından birinci müdahalesi yapılan bayan hastaneye kaldırıldı.
Olay, Seben ilçesine bağlı Gerenözü köyü yaylasında meydana geldi. Sabah saatlerinde eşiyle yaşadığı yayladan kaybolan Nilgün Ö.’den (60) haber alamayan eşi Cevdet Ö., durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma, itfaiye ve Bolu Arama Kurtarma Grubu (BAKE) sevk edildi.
Ekiplerin ormanlık alanda yürüttüğü arama çalışmaları sonucunda, Nilgün Ö. konutuna yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta, bitkin halde bulundu. Sıhhat gruplarının olay yerinde yaptığı birinci müdahalenin akabinde ambulansla hastaneye kaldırılan bayanın sıhhat durumunun yeterli olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.