İhlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2025 16:28 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Atilla Mocsi: “Son iki sezonda Trabzonspor’u üç kez yenmeyi başardık”

Çaykur Rizesporlu futbolcu Atilla Mocsi, Trendyol Üstün Lig’in 31. haftasında karşılaşacakları Trabzonspor’u son iki dönemde üç kere yendiklerini söyledi.
Çaykur Rizespor, Trendyol Muhteşem Lig’in 31. haftasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik Yönetici İlhan Palut idaresinde Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gerçekleştirilen egzersiz öncesinde Karadeniz takımının Macar defans oyuncusu Atilla Mocsi, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ligde istedikleri noktada olmadıklarını lisana getiren Mocsi, "Geçen dönem konutumuzda çok düzgün maçlar geçiriyorduk, çok güçlüydük lakin ne yazık ki bu dönem işler istediğimiz üzere gitmedi. Maçla alakalı tek söz makûs bir şey söyleyemem, zira grup arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yaptık. Sivasspor’un da puana gereksinimi vardı, bizim de tıpkı formda. O yüzden çok istedik ancak maalesef olmadı" dedi.

"Son iki dönemde Trabzonspor’u üç defa yenmeyi başardık"
Trabzonspor müsabakasına çok âlâ hazırlandıklarını kaydeden Atilla Mocsi, "Derbi çok kıymetli. Bizim için, kent için çok kıymetli, herkes için çok değerli bir müsabaka. Trabzonspor için de bu bu türlü. Geçen dönem bize karşı puan alamamışlardı. Tahminen de onların üzerinde daha büyük bir baskı olabilir lakin söylediğim üzere istediğimiz bir noktada değiliz ligde. O yüzden çok sıkıntı bir müsabaka olacak. Çok değerli bir maç bizi bekliyor. Doğal ki kupada bizim de hayallerimiz vardı, ama ne yazık ki bunlara ulaşamadık. Lakin kupa maçlarının lig maçlarından farklı olduğunu düşünüyorum. O maçta biz de çok üzülmüştük. Lakin son iki dönemde onları üç defa yenmeyi başardık. Lig her vakit farklıdır ve bizim maksadımız tabi ki orada kazanmak olacak" sözlerini kullandı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Unutulan çanta fünye ile patlatıldı

Düzce’de işletmede unutulan çanta polis gruplarının çalışması sonrasında fünye ile patlatıldı.
Olay, Orhangazi Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran bölgede bulunan bir işletmede unutulan çanta polis takımlarını harekete geçirdi. Çanta gruplarca denetim edildiğinde çantanın içerisinden sinyal sesi geldi. Çantanın içinden gelen ses sonrasında bölgede geniş güvenlik tedbirleri alındı. Araç trafiğine kapanan bölgede bomba imha takımları işletmenin içerisinde ses gelen çantayı fünye ile patlattı. Çantanın içerisinden ise sinyal veren aygıtın motosiklet hırsızlığına tedbir olması için hareket edince ses çıkaran aparat olduğu tespit edildi. Bölgede bulunanlar rahatlarken, fünye ile patlatma anı anbeab kayıt altına alındı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.