İhlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2025 18:47 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Çaykur Rizespor, 16 maç sonra kalesini gole kapattı

Çaykur Rizespor, Eyüpspor maçıyla birlikte Trendyol Harika Lig’de 16 hafta sonra kalesini gole kapattı.
Trendyol Muhteşem Lig’in 32. haftasında Çaykur Rizespor meskeninde karşılaştığı Eyüpspor’u 1-0 mağlup etti. Ligde son haftalarda istediği sonuçları alamayan Rizespor, bu maçla birlikte nefes aldı. Kalesini gole kapama noktasında da meseleler yaşayan yeşil-mavili grup, bu sezon ligde oynadığı 29 maçın 27’sinde kalesinde en az bir gol görürdü. Ligin 9. haftasında deplasmanda Bodrum FK’yı 1-0, 14. haftada ise meskeninde Kayserispor’u 3-0 yenen Karadeniz temsilcisi, akabinde oynadığı son 16 maçta kalesini gole kapatamamıştı. Rizespor, Eyüpspor maçıyla bu makûs istatistiği sona erdi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2025 19:24 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Karabük’te odun yüklü tır devrildi: 2 yaralı

Karabük-Kastamonu kara yolunda odun yüklü tırın kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Kaza, Karabük-Kastamonu kara yolu Çerçen köyü mevkisinde meydana geldi. Cemal Aşık (33) idaresindeki odun yüklü 37 ACG 664 plakalı tır, Safranbolu istikametine seyir halindeyken sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarına devrildi.

Kazada sürücü ile yanında bulunan Halil Durna (42) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.