İhlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2025 12:25 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Kastamonu’da Millet Bahçesi yapılacak

Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde Millet Bahçesi yapılacak. Lider Engin Altıkulaç, "Bıdık Çayırı bölgesinde hayata geçireceğimiz Millet Bahçesi’nin projesi tamamlandı. 3 milyon TL fiyatındaki ödeneğimizi sağladık" dedi.
Kastamonu’da son yıllarda aldığı yatırımlar ve yapılan çalışmalarla ön plana çıkan ilçesi Devrekani’de yeni bir proje daha hayata geçirilecek. Kıymetli bir projeye daha mesken sahipliği yapmaya hazırlanan Devrekani’de, ilçe halkının toplumsal hayatına katkı sağlayacak Millet Bahçesi imali için harekete geçildi.
Devrekani Belediye Başkanı Engin Altınkulaç, Millet Bahçesi projesiyle ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu.
Devrekani Belediyesi’nin uzun müddettir üzerinde çalıştığı Millet Bahçesi projesinin, Bıdık Çayırı mevkisinde inşa edileceğini söyleyen Lider Altıkulaç, projeye ait çalışmaların tamamlandığını ve gerekli olan 3 milyon TL’lik ödeneğin de temin edildiğini tabir etti.
Millet Bahçesi projesinin tamamlandığını duyuran Lider Altıkulaç, "Bıdık Çayırı bölgesinde hayata geçireceğimiz Millet Bahçesi’nin projesi tamamlandı. 3 milyon TL fiyatındaki ödeneğimizi sağladık. Etraf düzenlemesi ve altyapı çalışmalarından başlayarak bu projeyi Devrekani’mize kazandıracağız. Şimdiden ilçemize iyi olsun" dedi.
Hayata geçirilecek Millet Bahçesi’nin, Devrekani ilçe halkı için yalnızca bir yeşil alan değil, birebir vakitte toplumsal aktifliklerin merkezi olacağını söyleyen Lider Altıkulaç, "Vatandaşlarımızın dinlenme, spor yapma ve vakit geçirme gereksinimlerini karşılayacak nitelikte planlanan bu proje ile ilçeye çağdaş bir ömür alanı kazandırmayı amaçlıyoruz. Projemiz kısa müddette inşallah hayata geçirilecek. Devrekani halkı da şimdiden yeni Millet Bahçesi için heyecanlı. İlçeye bedel katacak bu yatırımın, bölgenin hayat kalitesine ve cazibesine değerli ölçüde katkı sağlayacak" diye konuştu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2025 12:29 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Karabük’te yaban domuzu ve ayı görüntülendi

Karabük'te yaban domuzu ile yolda koşan ayı cep telefonu kamerasınca görüntülendi.

Safranbolu ilçesi Emek Mahallesindeki askerlik şubesinin arkasında bulunan boş arazide koşan domuz cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi.
Keltepe Kayak Merkezi yolunda ilerleyen bir otomobildeki sürücü ile yolcunun önüne ayı çıktı. Aracı görünce koşmaya başlayan ayı, bir süre sonra ormanlık alana doğru kaçarak gözden kayboldu.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ - 1

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ - 2

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.