Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 26.03.2018 20:52
Paylaş:
A+ A-

Menderes caddesi üzerinde Devlet Demir yolları tarafından yaptırılan üst geçit bölgesinde park yasağı uygulanması gerektiği belirtiliyor.

Şehir içi trafiğini azaltmak üzere Devlet Demir yolları tarafından Menderes caddesi üzerinde yapımı son aşamaya gelen üst geçit projesi kapsamında yol güzergahının daralması sebebiyle o bölgede park yasağı uygulanması gerektiği belirtiliyor.

Üst geçit bölgesinde ki park uygulaması nedeniyle zaman zaman tehlikeli anların yaşandığına dikkat çeken ilgili kişiler,o bölgede her an bir kaza yaşanabileceğinin altını çizerek,özellikle köşe başına çekilen araçlardan yolun görünmediğini ve her iki tarafa da açık olan yolda trafik aksaklıklarının da yaşandığını bildiriyorlar.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor, Karadeniz derbisinde Trabzonspor’u konuk edecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında yarın sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Ligde çıktığı 34 karşılaşmada 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 15 mağlubiyet sonucunda 39 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekip, Karadeniz derbisinde Trabzonspor'u yenerek küme düşme potasından uzaklaşmak istiyor.

Samsun ekibinde sakatlığı bulunan Lubomir Satka ile kart cezalıları Moryke Fofana ve Landry Dimata, Trabzonspor maçında kadroda yer alamayacak.

Ligin ilk devresinde iki takım arasında oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 2-1 kazanmıştı.