Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
06 Haziran, 2018 22:06 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Ürkmezer; ‘Hizmet Uğruna Yorulmaya Devam Edeceğiz’

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi (SAKEM)’de SAKEM personeline verilen iftar programında yaptığı konuşmada, Safranbolu’ya ve Safranbolu halkına hizmet için yorulmaya devam edeceklerini söyledi. SAKEM Aslanlar şubesinde verilen iftar yemeğinde konuşan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ İnsanlar kendisini geliştiriyor. Kurslar vasıtasıyla geliştirmenin ötesinde insanların sosyalleşmesine de imkân sağlıyor. Halk Eğitim, SAKEM kısaca halka yönelik eğitim faaliyetleri tamamıyla insanların sosyalleşmesi açısından oldukça önemli. Bunun adına geleneklerimizin yaşatılması, başkalarına bir şeyler öğretmek, toplumun her kesimine dokunmak yani ne derseniz deyin, bunların hepsi toplumla ilişkili şeyler ama bizler Safranbolu olarak sosyal dokularına da dokunuyoruz” şeklinde konuştu. SAKEM vasıtası ile yaklaşık 5000 kişiye ulaştıklarını kaydeden Ürkmezer; “ Bunlar tabi ki hiç birimizin kendi başına yaptığı bir şey değil. Devletimizin, Hükümetimizin politikası çerçevesinde yürütülüyor. Burada kimse yeniden bir yerleri keşfetmiyor. Örneğin Halk Eğitim Merkezlerinin son 15 yılda geldiği noktayı hep birlikte görüyoruz. Yani belediyeciliğin tarihini bilenler de yine belediyeciliğin nereye hangi noktaya geldiğini görebilirler. Burada başlattığımız faaliyetlerin birçoğuna Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı faaliyetlerin devamı niteliğinde” dedi. Belediyeciliğin asli görevleri olan asfalt, çevre temizliği, parke, kaldırım yapmak tabiî ki önemli ancak en önemli şey vatandaşa dokunmak diyerek konuşmasını sürdüren Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Görevimiz vatandaşlarımızın yanlarında olduğumuzu hissettirmek. Göreve başlayalı yaklaşık bir yıl oldu. Safranbolu’da görev yapmaktan her zaman gurur duydum. Bu bir yılda da hedefim her zaman vatandaşa yakın olmak idi. Onlarla iç içe, dertlerine ortak olarak, elimizden geldiğince çare bularak. Çünkü belediyecilik budur. Nasıl ki Sayın Cumhurbaşkanımız bizlerden bunu istiyor, bende sizlerden bunu bekliyorum. Vatandaşın yanında olmamız için hiçbir mesai mefhumumuz yok” diye konuştu. Safranbolu’ya ve Safranbolu insanına hizmetin en iyisini vermek adına gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Ürkemezer, değerli arkadaşlarım, bu uğurda yorulacak mıyız elbette ki yorulacağız. Amacımız vatandaşa hizmet ise yorulmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda göreve başladığım günden bu yana Safranbolu’ya hizmet etmek adına gecesini gündüzüne katan tüm mesai arkadaşlarıma ve bu güzel iftar programını tertipleyen SAKEM ailesine teşekkür ediyorum. Allah oruçlarımızı kabul etsin inşallah” dedi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2025 09:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-

OMÜ’nün 50. yılında Emre Aydın konseri

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin (OMÜ) 50. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında ünlü sanatçı Emre Aydın, öğrencilerle buluştu.
OMÜ Hayat Merkezi Meydanı’nda şenlik havasında başlayan şenlikler, OMÜ Çağdaş Müzik Topluluğu’nun performansıyla başladı. Akabinde "Dance Of Arena" gösterisi ve DJ performanslarıyla coşku arttı. Gecenin finalinde sahneye çıkan Emre Aydın, sevilen müziklerini öğrencilerle birlikte seslendirdi. Sahne performansıyla büyük beğeni toplayan sanatçı, OMÜ’lülerden ağır alkış aldı. Konserin akabinde OMÜ Rektörü Prof. Dr. Fatma Aydın, sanatkara çiçek takdim ederek teşekkür etti.
Yıl Şenliği, 10 ve 11 Mayıs tarihlerinde de devam edecek. Etkinlikler, OMÜ ve Samsun Üniversitesi öğrenci, işçi ve mezun kartı sahiplerine açık olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.