AK Partili Belediye Meclis üyeleri toplantıya katılmadı

AK Partili Belediye Meclis üyeleri toplantıya katılmadı

Yayın: 09.09.2018 22:08
Paylaş:
A+ A-

Yenice Belediye Meclisi bugün yapılan toplantıda toplanamadı. Belediye Başkanının makamında yapılan toplantıya 7 AK Partili belediye Meclis üyesinden 5’i katılmadı.

Toplantıya, Yüksel Meşebaşı (AK Parti), Fehmi Hatıl (AK Parti), İsmet Cebecioğlu (CHP), Nuri Osman Yavaşçı (CHP) katılırken AK Partili Belediye Meclis Üyeleri Neşe Mısırlı, Erdal Yirmibeş,Alim Örenli, Cevat Belen ve Muzaffer Çalık katılmadı. Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı toplantıya katılmayan AK Partili Belediye Meclis Üyelerine sosyal paylaşım sitesinden açıklama yaparak tepki gösterdi. Çaylı açıklamasında ,”Saygıdeğer halkımız bizi bu makamlara taşıdı. Bu güzel insanlarımızın desteği sürdüğü sürece tüm zorlukları aşar, yolumuza devam ederiz. Biz hizmet makamıyız ve öyle olmaya devam edeceğiz. Yaparsak biz yaparız bizim ekibimiz yapar.Meclis toplantısını boykot ederek gelmeyerek şahsıma değil,onlara oy veren Yenice halkına yanlış yapmışlardır” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da ortaokul öğretmeni boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un İlkadım ilçesinde ortaokul öğretmeni, boşanma aşamasındaki kocası tarafından silahla vurularak öldürüldü, şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, 19 Mayıs Mahallesi Hürriyet Sokak'taki bir apartmanda Adem Ç. (48) ile boşanma aşamasındaki eşi Saadet Ç. (43) arasında gece henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından Adem Ç, silahla ateş ederek Saadet Ç'yi vurdu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler Saadet Ç'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

İlçede esnaf olan ve “kasten yaralama, tehdit, yağma ve görevli memura mukavamet” suçlarından 19 kaydı bulunan Adem Ç. ise olay yerinde gözaltına alındı.

İki çocuk annesi Saadet Ç'nin bir ortaokulda İngilizce öğretmeni olduğu öğrenildi.