Yenice’de Ihlamur balı konferansı Gerçekleştirildi

Yenice’de Ihlamur balı konferansı Gerçekleştirildi

Yayın: 27.09.2018 22:54
Paylaş:
A+ A-

Yenice İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ilçede Ihlamur Balı ve arı ürünleri konferansı düzenlendi.

Yenice Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda yapılan programa Hacettepe Üniversitesinden Prof. Dr. Kadriye Sorkun, Doç. Dr. Aslı Özkırım, Araştırma Görevlileri Çiğdem Özenirler ve Deniz Canlı konuşmacı olarak katıldılar. Konferansa, Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, daire amirleri, Karabük Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin, İşkur İl Müdürü Coşkun Güven, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çiftçiler katıldı. Katılımcılara, konuşmacılar tarafından Ihlamur Balı ve arıcılıkla ilgili sunum eşliğinde bilgiler verildi. Konuşmacı Prof. Dr. Kadriye Sorkun, Yenice’nin bir dünya cenneti olduğunu, burada Ihlamur balı üretiminin artırılması için ne gerekiyorsa yapılacağını belirtti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te sürücüsü polisin “dur” ihtarına uymayan araçtaki 4 şüpheli yakalandı

Yayın: 27.04.2024 14:28
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde sürücüsü polisin “dur” ihtarına uymayan araç kovalamaca sonucu durdurularak içindeki 4 şüpheli yakalandı.

Kavga ihbarı üzerine Kavaklar Cadde’sindeki bir iş yerinin önüne giden polis ekiplerini gören 16 KAD 91 plakalı camlı vanın sürücüsü kaçmaya başladı.

Sürücüsü ekiplerin “dur” ihtarına uymayan araç, Emek Mahallesi Burç Sokak’ta park halindeki araçlara ve ekip otosuna çarptı. Araç, Adnan Menderes Bulvarı girişindeki Emek ışıklarında ekiplerce durduruldu.

Haklarında suç kaydı bulunduğu ve alkollü oldukları belirlenen araçtaki Y.A. (31) ve E.A. (24) gözaltına alındı.

Araçta bulunan kadınlar D.Y. (19) ve G.T. (23) ise haklarında adli işlem yapılmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!