Sevdiği Kızın Annesini Vuran Zanlı Yakalandı

Sevdiği Kızın Annesini Vuran Zanlı Yakalandı

Yayın: 12.10.2018 23:01
Paylaş:
A+ A-

Yenice ilçesinde sevdiği kızın annesini tabancayla ayaklarından vurarak yaralayan şahıs yakalandı.

KARABÜK’ÜN YENİCE İLÇESİNDE SEVDİĞİ KIZIN ANNESİNİ TABANCA İLE AYAKLARINDAN VURARAK YARALAYAN M.K. (28) YAKALANDI. (YASİN ERDEM/KARABÜK-İHA)

Olay, Yenice ilçesine bağlı Değirmenyanı köyünde meydana geldi. İddiaya göre, M.K (28) isimli zanlı, bir süre öncesi sevdiği kızı evlenmek için ailesinden isteyince ret cevabı aldı. Aldığı olumsuz cevap üzerine yanına aldığı ruhsatsız tabancayla sevdiği kızın evinin olduğu alana giden M.K, burada sevdiği kızın annesi G.A. ile karşılaştı. M.K. yanında getirdiği ruhsatsız tabancayla kız arkadaşının annesini ayaklarından yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Jandarma ekipleri M.K.’nın ormanlık alana kaçtığını belirledi. Kısa süre sonra yakalanan şüpheli gözaltına alındı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Irak’ın kuzeyinde 32 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

Yayın: 03.05.2024 12:53
Paylaş:
A+ A-

MSB, Irak’ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde 32 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 32 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Açıklamada, “Terör örgütlerinin belini doğrultmasına izin vermeyecek, bulundukları bölgede tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz.” ifadeleri kullanıldı. (AA)