Köse Muhtarlar ile buluştu

Köse Muhtarlar ile buluştu

Yayın: 31.01.2019 20:40
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu CHP Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Safranbolu CHP Belediye Başkan Adayı Elif Köse, CHP İl Başkanı Abdullah Çakır ve İlçe Başkanı Bahtiyar Acar Safranbolu muhtarları ile kahvaltıda buluştu.

Gerçekleşen kahvaltıda; Safranbolu’ya hizmet etmek istediğini vurgulayan Köse, projelerini anlatarak muhtarların sorularını yanıtladı.

Mahallelerimizde bakıma muhtaç insanlara yardım edeceğiz

Safranbolu Belediye Başkan adayı Elif Köse bakıma muhtaç insanlar adına gerçekleştirmek istediği projeden bahsederek şunları söyledi: “Mahallelerimizde bakıma muhtaç kişilere hem ev hem de kişisel bakım sistemi oluşturacağız. Düzenli olarak bakıma muhtaç kişilere aş evinden yemek hizmetimiz olacak. Gerçekleştirdiğimiz sistem ile bakıma muhtaç kişiler faturalarını evlerinden ödeyebilecekler.”

Halk ile mahallelerde görüşeceğim

Safranbolu’da iz bırakmak istediğine dikkat çeken Belediye Başkan adayı Elif Köse; makam derdinde olmadığını söyleyerek belediye başkanı olduğunda muhtarlar ile makamda görüşmek yerine mahallelerde görüşeceğini ve halkı mahallelerde dinleyeceğini dile getirdi.

Yorumlar

  1. Muhtarlar nerede

    Elif Köse muhtarlar ile buluştu haberi var resimde 1 muhtar yok.
    Yemeğe katılan 10-12 muhtar.
    Safranbolu da 80 tane muhtar var.
    Demekki Elif Köse de ışık görmemişler.
    Il başkanı nın oturduğu mahalle muhtarı
    Yada il genel meclisinde oy veren il başkanının köyünün muhtarı var mı
    Milletvekilinin köyünün muhtarı var mı yok.
    Size hayırlı işler

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Akfen Yenilenebilir Enerji’nin geçen yıl net karı 4,5 milyar lira oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – Yerli ve yenilenebilir kaynaklardan üretim yapan 699 megavat kapasiteli 53 enerji santraline sahip Akfen Yenilenebilir Enerji'nin 2023'teki net karı 4,5 milyar liraya ulaştı.

Şirketten yapılan açıklamada, geçen yıl tüm çevresel taahhütlerin yerine getirildiği ve 126,4 milyon liralık karbon emisyon sertifika geliri elde edildiği ifade edildi.

Şirketin net karının geçen yıl 4,5 milyar liraya ulaştığına işaret edilen açıklamada, toplam varlıkların 34,6 milyar lira, özkaynakların ise 20,4 milyar liraya ulaştığı bilgisi paylaşıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akfen Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Mustafa Kemal Güngör, “2023 yılı, Akfen Yenilenebilir Enerji için dönüm noktası oldu. Karlılık, sürdürülebilir büyüme ve çevresel taahhütlerimizi yerine getirme konusunda gösterdiğimiz çabalar, sektördeki lider konumumuzu pekiştirdi. Geleceğe yönelik hedeflerimiz, yenilenebilir enerji kapasitemizi daha da arttırarak Türkiye'nin sürdürülebilir enerji hedeflerine katkıda bulunmak ve global enerji geçişine öncülük etmektir.” değerlendirmesinde bulundu.