“Karabük’ün Didişmeye Değil, Hizmete İhtiyacı Var..”

“Karabük’ün Didişmeye Değil, Hizmete İhtiyacı Var..”

Yayın: 08.02.2019 21:39
Paylaş:
A+ A-

Dün Gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulunan Karabük Eski Belediye Başkanlarından Dursun Altıparmak,son günlerde Karabük gündeminin baş maddesi haline gelen “Belediye Başkan Adayları arasında ki ağır eleştirel yaklaşımlara ilişkin..”, görüş açıklayarak “Benim kavga ile çekişme ile işim olmaz,ben Karabük’e Karabüklülere hizmet için yola çıktım.Kimseyle kavga etmeye laf yarıştırmaya niyetim yok” Şeklinde yaklaşımlar dile getirdi.

CHP-İYİ Parti Seçim İşbirliği veya İttifakı ile ilgili de görüşlerini dile getiren Dursun Altıparmak “Bu konu Belediye Başkan Adaylarından çok Parti İl ve Genel Merkez Yöneticilerinin verecekleri bir karar.Ben şahsen Safranbolu’da olduğu gibi bir yola gidilebileceğini sanıyorum.Eğer öyle bir gelişme olursa her iki Parti oturur kararını verir,kadroları belirler,yola öyle devam edilir.Bakın yüzde 10 İl Barajı nedeni ile İl Genel ve Belediye Meclis Üyelikleri ittifaksız bir durum da hayli sıkıntıya girer..” anlamında da bilgiler verdi.

Belediye Başkanı seçilirse “Belediye bünyesinde mutlaka bir TARIM DEPARTMANI kuracağım..” diyen Dursun Altıparmak “Köylerden gelecek talepler doğrultusunda bu Departmanlık veya Müdürlük gerekli tarım makineleri desteği ile tohumluk temini ile,ilaçlama yardımı ile Köylümüze,çevre köylere destek vererek,Karabük’te tarımsal girdinin,tarımsal üretimin artmasını temin edecektir.Yükselen tarım ürünleri fiyatı ile ancak böyle destekler verilerek dengelenebilir..” ifadelerini kullandı.

Spor olayının gündeminde olduğuna işaret eden Dursun Altıparmak “Mutlaka Karabük Spor Anonim Şirketi’ni kurarak Amatör Takımlarımıza en ciddi destekleri vereceğim.Karabükspor zaten benim yıllara dayalı bir göz ağrım.Ayağa kaldırmak görevlerim arasında olacaktır.Bu arada Verem Dispanseri önünden Zonguldak Caddesine mutlaka geçit açarak Şehiriçi Trafiği rahatlatmak amacındayım” bilgilerini de verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mustafa Kavacık Yeni Başkan Oldu

Yayın: 30.04.2024 13:55
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi Eskipazar İlçe Başkanlığına Mustafa Kavacık getirildi. Mevcut İlçe Başkanı Zahit Yarar’ın 31 Mart tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde Çandırlar köyü muhtarı seçilmesi nedeniyle  görevini bıraktı.

Başkan Yarar’ın ilçe başkanlığını bırakması sonrası  Eskipazar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Kavacık gazetemize yaptığı açıklamada “ Mevcut ilçe başkanımızın görevinden ayrılması nedeniyle partimiz tarafından Eskipazar İlçe Başkanlı görevine getirildim. Görevinden ayrılan başkanımıza yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Eskipazar’da ana muhalefet partisinin ilçe başkanı olarak halkımızın tüm sorunları ile ilgileneceğim. İlçemizin için yapılan her türlü güzel hizmetleri destekleyeceğim, eksiklerin giderilmesi için gerekli uyarılarımı yapacağım” dedi.