Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 21.08.2019 23:36
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel ile Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinin Zopran Köyü Hamzalar Mevkiinde bulunan Ek Hizmet Binasında incelemelerde bulundu.

İl Özel İdaresi Hamzalar Ek Hizmet Binası önünde Genel Sekreter Mehmet Uzun, Genel Sekreter Yardımcısı Bahattin Eroğlu, Karabük İl Afet ve Acil Durum Müdürü (AFAD) Dr. Gazanfer Erbay, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Abdullah Hüsam, Yatırım ve İnşaat Müdürü Mehmet Fatih Garip, Türkiye Yol-İş Sendikası Kastamonu 2 Nolu Şube Başkanı Sadık Düzgün ile Türk-İş İl Temsilcisi Said Erçin tarafından karşılanan Vali Gürel ve Milletvekili Ünal, Özel İdare Personeli ile bir süre sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

Ek Hizmet Binası şantiye alanında incelemelerde bulunarak Genel Sekreter Mehmet Uzun’dan kurulum çalışmaları tamamlanan sıcak asfalt plenti, araç parkı ve bakım onarım deposu hakkında bilgiler alan Vali Gürel, “İl Özel İdaresinin tüm birimleriyle yaz-kış, mesai merhumu demeden özverili bir şekilde çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Yorumlar

  1. önemli degil

    sayin vekiller zaten surekli incelemelerde bulunuyorlar. il ozel idarenin calismalarini az cok bizde goruyoruz. yaz demeden kis demeden calisiyorlar. ama vekiller mudurluk yerine disarida calisanlarida bir ziyaret etseler, onlarinda bir gonullerini alsalar. sizler yaz sicaginda klimali odalarinizda otururken onlarin beynine gunes geciyor. iki cift guzel lafi hakediyorlar diye dusunuyorum. vekillerimiz sadece secim zamani köy yollarina dusmemli. bu durum sadece bu birim ile ilgili degil tabiki.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

3 Mayıs Türkçülük Günü

Yayın: 03.05.2024 11:28
Paylaş:
A+ A-

Sosyal medyada 3 Mayıs Türkçülük Günü hakkında artan ilgi ve merak, kökeni ve kutlama geleneği hakkında birçok kişiyi araştırmaya yöneltiyor. İşte, 3 Mayıs Türkçülük Günü’nün kökeni ve kutlama geleneği hakkında detaylar:

Türkçülük Günü, 3 Mayıs 1944 tarihinde gerçekleşen ve ırkçılık-Turancılık davasının bir parçası olan Hüseyin Nihal Atsız – Sabahattin Ali davasının duruşmasından sonra yaşanan “Ankara Nümayişi”ni anmak amacıyla ortaya çıktı. Bu olayın ardından, 3 Mayıs 1945 tarihinde Tophane Askerî Hapishanesi’nde Nihal Atsız, Zeki Velidi Togan, Nejdet Sançar, Reha Oğuz Türkkan ve diğer mahkumlar tarafından kutlandı.

Geleneksel olarak devam eden bu kutlamalar, Türkçüler Günü adını aldı ve sonraki yıllarda da devam etti. Türk milliyetçiliği ve kültürünün önemini vurgulamak amacıyla düzenlenen etkinlikler, Türkçülük ideolojisinin ve hareketinin önemli bir parçası olarak kabul ediliyor.

Türkçülük Günü, Türk milliyetçiliği ve kültürünün kutlandığı ve anıldığı bir gün olarak Türk toplumu için önemli bir yer tutmaktadır.