Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 09.12.2019 21:16
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Eskipazar İlçe Başkanı İsmail Palaz, 7. olağan kongre süreci doğrultusunda yapılan istişareler sonucu ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini belirtti.
İlçe Başkanı Palaz yaptığı açıklamada , 18 Kasım 2017 tarihinde devraldığı Eskipazar AK Parti ilçe başkanlığı görevimi bu güne kadar layıkıyla yerine getirdiğine inandığını söyledi. Plaza, “İlçe Başkanlığım sürecinde desteklerini esirgemeyen başta ailem olmak üzere ilçe teşkilatı arkadaşlarıma ilçe kadın kolları başkanıma ve yönetimine gençlik kolları başkanı ve yönetimine tüm Eskipazarlı hemşerilerime ayrı ayrı şükranlarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum. Yeni göreve gelecek arkadaşımıza da şimdiden muvaffakiyetler diliyorum” dedi.
AK davanın bir bayrak yarışı olduğunu ifade eden AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz ise, “7. olağan kongre süreci doğrultusunda yapılan istişareler sonucu Eskipazar İlçe Başkanımız İsmail Palaz istifasını vermiştir. AK dava bir bayrak yarışıdır, Eskipazar İlçe Başkanımız İsmail Palaz’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim, kendisi İlçe Başkanı olmasa bile AK davanın neferi olarak yine hizmet edecektir. Bundan sonraki hem siyasi hem de iş hayatında kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da ortaokul öğretmeni boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un İlkadım ilçesinde ortaokul öğretmeni, boşanma aşamasındaki kocası tarafından silahla vurularak öldürüldü, şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, 19 Mayıs Mahallesi Hürriyet Sokak'taki bir apartmanda Adem Ç. (48) ile boşanma aşamasındaki eşi Saadet Ç. (43) arasında gece henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından Adem Ç, silahla ateş ederek Saadet Ç'yi vurdu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler Saadet Ç'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

İlçede esnaf olan ve “kasten yaralama, tehdit, yağma ve görevli memura mukavamet” suçlarından 19 kaydı bulunan Adem Ç. ise olay yerinde gözaltına alındı.

İki çocuk annesi Saadet Ç'nin bir ortaokulda İngilizce öğretmeni olduğu öğrenildi.