Sokak Hayvanları Yeni Evlerine Alınmaya Başladı

Sokak Hayvanları Yeni Evlerine Alınmaya Başladı

Yayın: 23.12.2019 20:03
Paylaş:
A+ A-

Eflani’nin en büyük sıkıntılarından biri olan sokak hayvanları yeni yuvalarına yerleşmeye başladı. Eflani Belediyesi tarafından yapılan hayvan barınağı ilk misafirlerini ağırlamaya başladı. Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul ‘Sokakta ki dostlarımızı yeni yuvalarında misafir etmeye başladık. İki gündür arkadaşlarımız sokaklarda yaşam mücadelesi veren yaralı, hasta, yaşlı, yavru ve saldırgan hayvanları topluyor. Onlarında rahat etmesi için yapılan geçici hayvan barınağı onların yeni yuvası oldu. Ayrıca tüm belediye çalışanlarımız iki gün “Temel İlk Yardım Uygulamaları Eğitimi” aldı. Bu gün sınav günü, başarılı olanlar sertifika alacak. Eğitim veren Karabük Sağlık Müdürlüğü yetkililerine ve Sağlık Müdürlüğüne teşekkür ediyor, mesai arkadaşlarımı kutluyor ve başarılar diliyorum’ dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bakan Yardımcısı Kırbıyık, Trabzon Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.04.2024 00:00
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Trabzon Şehir Hastanesi inşaatında inceleme yaptı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Kırbıyık, 900 yatak kapasiteli hastane inşaatında incelemelerde bulundu, çalışmaların son durumuna ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

Vali Yardımcısı Ali Yılmaz ve İl Sağlık Müdürü Hakan Usta'nın eşlik ettiği Kırbıyık, İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya da katıldı.