Kar Yağışı Sürücülere Zor Anlar Yaşattı

Kar Yağışı Sürücülere Zor Anlar Yaşattı

Yayın: 02.01.2020 19:10
Paylaş:
A+ A-

Karabük-Bartın yolunda kar yağışının artması sürücülere zor anlar yaşattı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde 1030 rakımlı Ahmetusta Geçidi’nde kar yağışının artması sonucu sürücüler zor anlar yaşadı. Karayolları ekipleri yolun ulaşıma kapanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.
Kentte iki gündür devam eden yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Safranbolu-Bartın Karayolu’nda bulunan Ahmetusta Geçidi’nde aniden bastıran kar yağışı sürücülere zor anlar yaşatıyor. Gece saatlerinde görüş mesafesinin düştüğü yolun ulaşıma kapanmaması için karayolları ekipler kar küreme çalışmalarını sürdürüyor.

“Ateş yakarak karın keyfini çıkardılar”
Yeni yılın ilk kar yağışının ardından Ahmetusta Geçidi’ne akın eden vatandaşlar ateş yakarak, beyaz örtünün keyfini çıkardı. İl dışından eşsiz manzarayı görmek için gelen aileler çocukları ile kartopu savaşı yaparak doyasıya eğlendi.
İzmit’ten Bartın’a tatile gelen abla ve eniştesi ile kar yağışını görmek için Ahmetusta Geçidine gelen Selda Bakır, “Bebeğin ilk kar heyecanı bu. Bartın’dan buraya kar için geldik. Kar güzel ama soğuğu var. Maalesef Bartın’da çok fazla kar göremiyoruz” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CK Enerji çalışanları, İstanbul Yarı Maratonu’nda kanserle mücadele için koştu

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CK Enerji çalışanlarından oluşan “Gönüllerin Enerjisi Koşu Takımı” bu yılki İstanbul Yarı Maratonu’nda, “Enerjimiz İyilik İçin” mottosuyla Kansersiz Yaşam Derneği yararına koştu.

Şirketten yapılan açıklamada, koşu takımının 30 kişiden oluştuğu kaydedildi.

İstanbul Yarı Maratonu'nun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından 28 Nisan'da düzenlendiği belirtilen açıklamada, “Bu yıl da maratonda yer alan CK Enerji çalışanlarından oluşan 'Gönüllerin Enerjisi Koşu Takımı', Kansersiz Yaşam Derneği aracılığıyla mücadele eden ailelere destek olmak için koştu.” ifadesi kullanıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CK Enerji Kurumsal İletişim Direktörü Burcu Cankurtaran, şunları kaydetti:

“Toplumsal konulara dikkat çekmek için bize büyük fırsat sunan İstanbul Yarı Maratonu’nda yer almaya önem veriyoruz. Bu yıl 30 kişiden oluşan koşu takımımızla Kansersiz Yaşam Derneği ile birlikte maratonda yer alarak kanserle mücadele eden ailelere umut olmak için koştuk. Ekip arkadaşlarımız 10 kilometre boyunca adımlarını iyilik için attılar. Koşu tamamlansa da bağış kampanyaları 13 Mayıs’a kadar devam ediyor. Spor aracılığıyla sivil toplumun gelişimine destek olmak, farkındalık oluşturmaya katkı sağlayabilmek mutluluk verici.”