Başkan Köse: “Her Daim Vatandaşımızın Yanındayız”

Başkan Köse: “Her Daim Vatandaşımızın Yanındayız”

Yayın: 19.01.2020 20:45
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi tarafından Safranbolu Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalar ziyaret edildi.
Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen ve her hafta gerçekleştirilen ziyaretlerde, hastaların ve hasta yakınlarının herhangi bir konuda desteğe ihtiyaçları olup olmadığı soruluyor.
Hasta ziyaretlerine fırsat buldukça katılan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Hayatın tüm anlarında vatandaşın yanında olarak, belediyemiz ve halkımız arasındaki bağı güçlendiriyoruz. İnsanların en hassas olduğu anlar olan hastalık süreci, doğum sonrası ve yakınını kaybedenlerin duygusal anlamda bizleri yanlarında görmekten memnun olduklarını görüyoruz. Vatandaşımızın yanında olmayı amaçladığımız çeşitli projeler arasında yer alan hasta ziyaretlerimiz onların yanında olduğumuzu hissettirmek, bir nebze olsun moral verebilmek içindir. Bundan sonrada vatandaşlarımızla yakından ilgilenmeye devam edeceğiz” dedi.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ziyaretler esnasında hastalara, hastanede ihtiyaç duyulabilecek bazı hediyeler veriliyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

32. Geleneksel Düzce Off-Road Şenlikleri sona erdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 16:36
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce Safari Off-Road Kulübü (DÜSOF) tarafından düzenlenen 32. Geleneksel Düzce Off-Road Şenlikleri sona erdi.

Gümüşova ilçesindeki özel parkurda gerçekleştirilen etkinliğe, Türkiye'nin çeşitli illerinden 200 araç ve 400 sporcu katıldı.

Yarışların son gününde adrenalin tutkunu sporcular, büyük motor hacimli ve tam donanımlı araçlarıyla çamurlu ve engebeli etapları geçmeye çalıştı.

Alanı dolduran izleyiciler, sürücülerin araçlarıyla çamura saplandıkları su havuzlarından çıkma mücadelesini ilgiyle izledi.

DÜSOF Başkanı Mehmet Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışmanın son gününde de keyifli mücadelelerin yaşandığını belirterek, “Şunu gururla söyleyebiliriz ki, Düzce'de dünya rekoru kırdık. Dünyada böyle off-road etkinliği yok kalabalık olarak. Alanda 1500'e yakın araç var. Yollar komple kapandı, alana giriş mümkün değil. Bizim için mutluluk verici organizasyon oldu.” diye konuştu.

Albayrak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda da güzel bir organizasyon yapmak istediklerini sözlerine ekledi.