Şampiyondan Ziyaret

Şampiyondan Ziyaret

Yayın: 04.02.2020 20:13
Paylaş:
A+ A-

2024 Olimpiyatları hazırlıkları çerçevesinde Eğitim ve Gelişim Kampına Katılarak 18-19 Ocak 2020 tarihlerinde İstanbul İlinde düzenlenen U16 Salon Atletizm Şampiyonasında 60m ve 200m branşında Karabük Atatürk Ortaokulu Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu ve Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Öğrencisi Taha ÖZAL Türkiye birincisi oldu.

Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi Okul Müdürü Zafer YILMAZ, Kulüp Başkanı Gökhan BERAT ve Antrenör Mustafa TOYGAR ile öğrencimiz Taha ÖZAL, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih VARGELOĞLU’nu ziyaret etti.

Ziyarette İl Millî Eğitim Müdürü gösterdiği başarıdan dolayı öğrencileri ve bu başarıda emeği geçenleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Ziyaret İl Millî Eğitim Müdürü VARGELOĞLU’nun öğrenciye  madalyasını takdim etmesi ile son buldu.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da ortaokul öğretmeni boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un İlkadım ilçesinde ortaokul öğretmeni, boşanma aşamasındaki kocası tarafından silahla vurularak öldürüldü, şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, 19 Mayıs Mahallesi Hürriyet Sokak'taki bir apartmanda Adem Ç. (48) ile boşanma aşamasındaki eşi Saadet Ç. (43) arasında gece henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından Adem Ç, silahla ateş ederek Saadet Ç'yi vurdu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler Saadet Ç'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

İlçede esnaf olan ve “kasten yaralama, tehdit, yağma ve görevli memura mukavamet” suçlarından 19 kaydı bulunan Adem Ç. ise olay yerinde gözaltına alındı.

İki çocuk annesi Saadet Ç'nin bir ortaokulda İngilizce öğretmeni olduğu öğrenildi.